Home » National » Andreea Marin revine la TVR 1, din 27 martie, cu emisiunea ” Prețuiește viața! „

Andreea Marin revine la TVR 1, din 27 martie, cu emisiunea ” Prețuiește viața! „

Andreea Marin lansează la TVR 1 emisiunea de infotainment „Prețuiește viața!”, care va avea un format diferit de cel din 2013, prezentatoarea revenind pe micul ecran din 27 martie, de la ora 17:00, a anunțat Televiziunea Română. 

Din luna martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu emisiunea de infotainment „Prețuiește viața!” care va fi difuzată duminica, de la ora 17:00 și în reluare miercurea, de la ora 19:00.

TVR HD, TVR Internațional și TVR Moldova vor difuza de asemenea programul, care va putea fi văzut și online, pe TVR+.

În programul realizat și prezentat de Andreea Marin își vor găsi locul domenii precum sănătate, sport, nutriție, frumusețe, relații, familie, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model și poveștile lor de urmat, noutăți și inițiative cu impact asupra calității vieții, cercetare, responsabilitate socială, dar și design interior.

„Emisiunea «Prețuiește viața!» pune accentul pe ceea ce poate determina schimbarea ta în bine pe termen lung, într-un mod care să ajungă direct la tine, la mintea și sufletul tău, la zâmbetul și forul tău interior de energie pozitivă”, a declarat Andreea Marin.

Emisiunea va avea un format diferit de cel al emisiunii „Prețuiește viața” în 2013.

„Înainte făceam programe ample și ca locație, și cu un public de sute de oameni în sală. De data aceasta, e un program dedicat în principal femeilor, acelora care cred că schimbarea poate fi făcută oricând. În cazul meu, schimbarea a fost la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup și suflet„, a mai spus Andreea Marin, accentuând concordanța și legătura personală cu noul format al emisiunii.

Astfel, de la sfârșitul lunii martie, la „Prețuiește viața!”, telespectatorii vor afla despre un stil de viață sănătos, pornind de la exemplul personal al vedetei moderator, precum și noutăți din întreaga lume despre acest stil de viață, vor cunoaște oameni pentru care nu există expresia „nu se poate” și care au făcut singuri schimbarea în bine pentru ei și, implicit, pentru familia lor, vor descoperi inițiative laudabile ale unor oameni sau organizații (ONG) care își depășesc îndatoririle și pun în practică idei care îi ajută pe semenii lor să-și educe și disciplineze viața.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Roman. A urmat cursurile Facultății de Informatică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și cursuri de specializare în jurnalism, relații publice și publicitate – BBC, cursuri de specializare la Thompson Foundation și University of South Carolina.

Are aproape 20 de ani de experiență ca reporter, producător și moderator. Numele ei este legat de știrile naționale, de premiile Oscar, unde a fost corespondent special, de gale și formate mari de televiziune, de UNICEF și ONU – ca ambasador, de campanii care au depășit granițele țării.

Anul aceasta, în decembrie, împlinește 42 de ani, dar în ultimii ani a făcut schimbări radicale în viața sa. A făcut înconjurul lumii pentru a realiza documentare precum „Kilimanjaro – Acoperișul Africii”, „Irak – Batalionul Șoimii Carpaților”, „Thailanda – Înainte și după tsunami”, „Cuba – Ultimul bastion comunist”.

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: