Home » Administratie » Dumitru Boroș și-a depus candidatura din partea PNL pentru Primăria Bârlad. ”Vom veni cu proiecte noi, dar proiecte de substantã și nu de cosmetizare”

Dumitru Boroș și-a depus candidatura din partea PNL pentru Primăria Bârlad. ”Vom veni cu proiecte noi, dar proiecte de substantã și nu de cosmetizare”

Duminica, 24 aprilie 2016, Organizatia PNL Barlad s-a prezentat la Biroul Electoral Central pentru a depune dosarele candidatilor: avocatul Dumitru Boroș pentru funcția de primar al Bârladului si lista celor 28 de liberali care doresc sa faca parte din Consiliul Local Barlad.

boros-depunere-candidatura1Dupa indeplinirea pasilor legali privind inregistrarea acestor candidaturi, Dumitru Boros a dat o scurta declaratie de presa care a sintetizat mesajul politic al domniei sale si al echipei pe care o promoveaza: “PNL este format dintr-o echipã puternicã, ce îmbinã elementul vechi cu elementul de noutate. Venim cu o propunere pentru bârlãdeni, în sensul cã vom aborda din altã perspectivã problemele administratiei locale, care va fi o administratie eficientã, transparentã si în slujba cetãteanului sutã la sutã. Vom aborda si problemele economice din altã perspectivã, adicã diferitã de cea pe care au vãzut-o bârlãdenii timp de 16 ani. Vom continua proiectele începute, atâtea câte sunt ele, vom veni cu proiecte noi, dar proiecte de substantã si nu de cosmetizare, vom crea conditii normale pentru functionarea corectã a primãriei si a institutiilor din subordinea primãriei. Vom administra si nu vom valorifica si cei care mã cunosc ca si consilier local stiu despre ce vorbesc. Vom veni cu proiecte si va fi prioritatea noastrã crearea de noi locuri de muncã”.
Pe primele locuri ale listei de candidati la Consiliul Local sunt: Elena Monu, Corneliu Plesu, Mihai Ardeleanu, Iulian Mihail Bîca, Georgicã Vulpe, Liviu Luca, Ionel Pasat, Cezar Toporaș, Adrian Todireasa, Carmen Bularda, Costel Pascaru, Mihai Bozianu, Budescu Silviu etc.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: