Home » Administratie » Liberalii și-au depus candidaturile la conducerea primăriei Vaslui

Liberalii și-au depus candidaturile la conducerea primăriei Vaslui

de Marian MOCANU

În frunte cu Marius Arcăleanu, candidatul PNL la funcția de primar a municipiului Vaslui, liberalii au depus listele de candidați la funcția de consilier local, însoțite de semnăturile de susținere de rigoare. Este cea de-a patra formațiune politică, după Partidul Social Democrat, Frontul Demnității și Identității Naționale și Partidul Național Democrat, care depune listele de candidaturi pentru alegerile locale la nivelul municipiului Vaslui.

depunere candidatura arcaleanu (6)Ieri, liberalii și-au depus candidaturile la funcțiile de primar și consilieri locali ai municipiului Vaslui. Listele au fost deschise de Marius Arcăleanu, candidat la funcția de primar a municipiului reședință de județ, primul și pe lista de consilieri locali.

„De-a lungul ultimilor 15-20 de ani am tot sperat că vom scăpa de sărăcie, de izolare, de degradare. Am sperat că tinerii noștri nu vor mai pleca de acasă pe meleaguri străine pentru a-și face un rost. Dar toate aceste așteptări ne-au fost înșelate de o administrație PSD incompetentă și coruptă. Șefii pesediști ai Primăriei au făcut totul pentru ei și pentru grupul lor de interese. PSD a însemnat la Vaslui sărăcie și lipsuri, pierderea locurilor de muncă și subdezvoltare. PSD s-a obișnuit să plătească scump sărăcia. A venit momentul să spunem: «Adio sărăcie, adio PSD». Abordăm aceste alegeri cu optimism și cu încredere că, în sfârșit, Vasluiul se va înscrie pe drumul modernizărilor de substanță. Vremea cârpelii, a improvizației, a lucrului scump și prost făcut a trecut. Propunem o viziune modernă de dezvoltare. Împreună putem renaște Vasluiul. Dezvoltarea mediului de afaceri și crearea de locuri de muncă sunt în topul preocupărilor noastre. Dar nu vreau să spun vorbe mari, să enunț sloganuri. De îndată ce campania electorală va începe oficial voi prezenta programul de guvernare locală pe care eu și echipa mea îl propunem vasluienilor. Fără vorbe goale, e timpul să trecem la treabă! Împreună vom face totul pentru Vaslui”, a declarat Marius Arcăleanu, candidatul PNL la Primăria Vaslui.

Dacă în acest moment liberalii se află în minoritate în Consiliul Local, fiind reprezentați de doar șapte consilieri, scopul declarat al acestora este ca, pentru prima dată după Revoluție, PNL să obțină majoritatea, cel puțin un post de viceprimar și pe cel de primar al municipiului. Pentru aceasta, ar trebui să obțină un număr de minimum 12 din cele 21 de fotolii de consilieri locali.

Iată lista candidaților PNL la funcția de consilier local a municipiului Vaslui:

1. Marius Marian Arcăleanu

2. Sorin Radu

3. Iancu Arcălianu

4. Valentin Dragomir

5. Vasile Popa

6. Robert Laurențiu Vlada

7. Ioan Zaharia

8. Andrei Năforniță

9. Genoveva Vasiliu

10. Rodica Pintilii

11. Doina Dohotaru

12. Ovidiu Sălcianu

13. Vasile Paraschiv

14. Remus Doru Bălan

15. Alioșa Axinte

16. Nicu Eșanu

17. Ciprian Cricler

18. Sorin Cârlan

19. Adrian Dascălu

20. Marius Mineață

21. Vasile Zmău

22. Vasile Donici

23. Marius Ionuț Geantău

24. Anișoara Gociu

25. Iordache Moraru

26. Andrei Moga

27. Viorica Pavel

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: