Home » Sport » Liceenii bârlădeni de la Pedagogic s-au întrecut la cros și rugby – tag

Liceenii bârlădeni de la Pedagogic s-au întrecut la cros și rugby – tag

Săptămâna trecută, în cadrul săptămânii „Școala Altfel”, Liceul Pedagogic “Ioan Popescu” Bârlad a organizat în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vaslui două competiții sportive. Liceenii, sub îndrumarea directoarei Gabriela Pașca și a profesorului de educație fizică Valerian Panțîru, au participat la “Crosul Liceenilor” și „Cupa Școlii” la rugby – tag. Au fost două acțiuni în care toți participanții au petrecut câteva ore în aer liber, în mișcare, într-un mediu prietenesc și în spiritul fair – play – ului. D.J.S.T. Vaslui a premiat cu cupe, medalii și tricouri.

În cadrul „Crosului Liceenilor”, la clasele IX – X, au ocupat primele locuri Ana Călin, Ionela Niță și Andreea Stratulat la fete, respectiv Giani Tănase, Alin Ciubotaru și Ștefan Talasman, la băieți.

pedagogic - scoala altfel1La clasele XI- XII, primul loc la fete a fost ocupat de Alice Ciornovalic, care a fost urmată de Ramona Filip și Gabriela Groza. În timp ce la băieți învingător a fost Ionuț Pletea, iar pe doi și trei s-au clasat Toni Gheorghiu și Alexandru Crăciun.

Echipa clasei a X- a P a ieșit învingătoare în „Cupa Școlii” la rugby – tag, iar celelalte locuri de pe podium au fost ocupate de clasa a XI-a P și clasa a X-a EP. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: