Home / Social / 32 de percheziții domiciliare, în 13 localități din județele Vaslui și Iași, la suspecți de contrabandă de țigări

32 de percheziții domiciliare, în 13 localități din județele Vaslui și Iași, la suspecți de contrabandă de țigări

Un număr de 32 de percheziții domiciliare s-au desfășurat, joi dimineață, în 13 localități din Vaslui și Iași, la suspecți de contrabandă cu țigări din Republica Moldova, zeci de persoane urmând a fi conduse la Parchetul Huși în vederea audierilor.

Perchezițiile ample în 13 localități din județele Iași și Vaslui. Polițiștii de frontieră vasluieni au descins la 32 de locuințe din municipiul Huși și localitățile vasluiene Rîșești, din zona Vămii Albița, Lunca Banului, Rîșești, Rusca, Tătărăni, Crăsnășeni și Bobebtși, precum și în municipiul Iași și localitățile ieșene Cozmești, Lețcani, Valea Adâncă, Prisecani și Mironeasa, majoritatea fiind situate pe granița de est a României. Perchezițiile se desfășoară cu sprijinul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău și sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, acolo unde zeci de persoane urmează să fie conduse în vederea audierilor.

„Perchezițiile s-au desfășurat la persoane suspecte de contrabandă cu țigări provenite din Republica Moldova și comercializate, de regulă, pe raza localităților de domiciliu. La finalizarea cercetărilor, procurorul care coordonează ancheta în acest caz va dispune măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Reprezentanții Poliție de Frontieră Vaslui nu au putut preciza cantitatea de țigări confiscată din cele 32 de locuințe percheziționate. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Pandemia de coronavirus nu a diminuat munca la negru. Inspecția Muncii nu iartă!

de Dănuț CIOBANU  În luna februarie 2020, Inspecția Muncii ...

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: