Home » Sport » Junioarele I și III, noi înfrângeri la turneul semifinal

Junioarele I și III, noi înfrângeri la turneul semifinal

Junioarele I de la LPS Vaslui au suferit a treia înfrângere consecutivă în cadrul turneului semifinal de handbal feminin, scor 25 – 38 cu CSS Caracal. Cu doar două etape rămase, vasluiencele nu se mai pot califica. Astăzi acestea au șansa de a înregistra primul succes în competiție, când întâlnesc LPS Banatul Timișoara, ocupanta locului cinci.

Junioarele III au suferit a doua înfrângere în cadrul turneului semifinal, scor 22 – 28 cu CSH Art Galați . Cu un singur meci rămas de disputat, vasluiencele nu mai au cum să se califice. În timp ce rezultatul le-a propulsat pe gălățence pe primul loc al grupei, cu 6 puncte. Astăzi LPS Vaslui dă piept cu gazdele HC ACTIV CSO PLOPENI. În celălalt meci se duelează liderul CSH Art Galat cu ocupanta locului doi, CSS 2 Baia Mare. (George PROCA)

Junioarele I de la LPS Vaslui au suferit a treia înfrângere consecutivă în cadrul turneului semifinal de handbal feminin, scor 25 – 38 cu CSS Caracal. Cu doar două etape rămase, vasluiencele nu se mai pot califica. Astăzi acestea au șansa de a înregistra primul succes în competiție, când întâlnesc LPS Banatul Timișoara, ocupanta locului cinci. Junioarele III au suferit a doua înfrângere în cadrul turneului semifinal, scor 22 – 28 cu CSH Art Galați . Cu un singur meci rămas de disputat, vasluiencele nu mai au cum să se califice. În timp ce rezultatul le-a propulsat pe gălățence pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor