Home » Sport » Atletico Vaslui își poate permite să viseze la promovarea în Liga a II-a de fotbal

Atletico Vaslui își poate permite să viseze la promovarea în Liga a II-a de fotbal

Conducerea clubului de fotbal Atletico Vaslui, care evoluează în Liga a III-a de fotbal, a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că va face “tot posibilul pentru relansarea fotbalului din Vaslui”. În sezonul următor, echipa își dorește salvarea de la retrogradare și în maxim doi ani echipa să acceadă în liga a II-a. Năzuințele vasluienilor sunt posibile datorită sumei de 340.000 de lei primite de gruparea de fotbal atletico vaslui - conferinta1de la Consiliul Local.

Florin Ciucă, președintele Consiliului de Administrație, a făcut și un apel la oamenii de afaceri din Vaslui să vină alături de echipă. Dacă pană acum echipa înființată în 2014 a fost formată din jucători care au jucat fotbal doar din plăcere, fără a fi plătiți, echipa își dorește ca din sezonul următor să achiziționeze patru sau cinci jucători cu experiență, pentru a rezista în liga a III-a. Oficialii Atletico Vaslui sunt în tratative cu doi foști fotbaliști, care au jucat la fosta SC Sporting Club Vaslui, pentru a prelua banca tehnică. “Se merge mai departe cu această echipă și speră să vină cât mai mulți oameni alături de club, care își propun să promoveze valorile locale pe linie fotbalistică”, a declarat Costinel Botez, director sportiv la Atletico Vaslui.

Cătălin Popa, președinte executiv al clubului, le-a mulțumit jucătorilor și a declarat că “este încrezător în posibilitatea relansării fotbalului la Vaslui.”.

Atletico Vaslui a remizat în ultima partidă din Liga a III-a, scor 1-1 cu ACS Olimpia 2010 Rm. Sărat și ocupă locul 13 cu 12 puncte. Astăzi, vasluienii întâlnesc de la ora 17:00 formația CS Panciu, ocupanta locului 9.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: