Home » Justitie » Judetul Justiției clemente! O altă copilă a fost violată cu salbaticie și, încă o dată, judecătorii bârlădeni l-au lăsat în libertate pe dezaxat!

Judetul Justiției clemente! O altă copilă a fost violată cu salbaticie și, încă o dată, judecătorii bârlădeni l-au lăsat în libertate pe dezaxat!

de DANIEL MICU

Un adolescent din comuna Vutcani a batjocorit o copila de 12 ani, dupa ce, la inceputul anului a violat-o pe mama prietenului sau cel mai bun. violator-ciprian-vutcaniÎntrucât, după primul viol, judecatorii nu l-au considerat periculos, Ciprian Andronic, de 17 ani, era cercetat in stare de libertate, dar nici dupa ce a batjocorit-o cu salbaticie pe adolescenta de 12 ani, magistrații barladeni nu au gasit de cuviinta sa tina inchisa bruta pusa pe distrus vieti. Ore intregi s-au straduit politistii sa stranga probele necesare dovedirii vinovatiei tanarului, dar, in ciuda acestui fapt, magistratul care a judecat cauza a decis ca nu-i nicio problema daca violatorul in serie mai zburda liber cateva zile (de vineri, pana astazi).

Astazi dimineata, Ciprian Andronic nu a mai avut scapare. La ora 5 dimineata a fost ridicat direct din pat de catre politistii Sectiei de Politie Rurala nr. 7 Banca si adus in fata instantei barladene. Judecatorii au emis, intr-un final, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

fata-violata-vutcaniIn Joia mare, copila a mers la magazinul din sat pentru mici cumparaturi. Pe drum, s-a intalnit cu Ciprian, baiatul din vecini. Profitand ca se aflau intr-o zona ferita si mai putin circulata, tanarul a bagat-o cu forta intr-o curte parasita si i-a cerut sa se dezbrace si sa intretina relatii intime cu el. Fata s-a speriat, a inceput sa planga, sa implore mila. A reusit sa se smulga din ghearele lui si sa fuga. La poarta, agresorul a prins-o din nou. De data aceasta, i-a pus cutitul la gat si i-a spus ca o arunca intr-o fantana daca nu se potoleste. A batjocorit-o fara mila, iar la final a amenintat o cu moartea daca sufla o vorba cuiva.

Ingrozita, fata i-a povestit totul mamei. A fost anuntata politia, care l-a luat imediat la intrebari pe adolescent. Acum, satenii vor ca baiatul sa fie pedepsit. Parintii copilei de 12 ani spun ca nu-l vor ierta pentru nimic in lume si cer judecatorilor sa isi faca datoria.

”Pentru ce sunt plătiți judecătorii? Daca era fiica domnului judecător, îi dădea drumul violatorului?

mama-fata-violata-avramesti

Gabriela Stefanache, mama fetei violate

Gabriela Ștefanache, mama fetei este distrusa de furie si de durere pentru chinurile prin care a trecut copilul ei: ”I-a iesit in cale, i-a pus cutitul la gat si mana la gura, a tras o acolo. A chinuit-o, a obligat o sa se dezbrace. A scapat, a prins-o la poarta, a tras o de par si a adus o inapoi si a amenintat o ca ii taie gatul si o da in fantana. Eu, daca as avea o putere, l-as inchide pe viata, pentru ce i-a facut copilului meu. Mai am fete, la ce sa ma astept? Sa pateasca toate la fel? A mai violat o fata de 9 ani, care îi este ruda, o femeia batrana din sat si tot asa. Judecatorii i-au dat drumul de fiecare dată. Ei sunt de vină pentru ce a pățit fata mea. Ea a trebuit să plătească pentru ca el să fie închis. Ce sa facem noi, simpli oameni, pentru ca un infractor atât de periculos să fie închis? Pentru ce sunt plătiți judecătorii ăștia? Nu ca să ne apere? Câte violuri trebuie să se întâmple ca sa-și facă datoria?

Sătenii se gândesc cu groază că bruta s-ar putea întoarce în sat. Stau cu teama în case și nu-si mai lasa copiii in drum.

”Este un baiat needucat de parinti. E scăpat de sub control și de maică-sa. Băiatul ăsta e cunoscut de toți. Nici nu stii de unde apare. Stă cu gluga pe cap ca un huligan și ti-e frică numai când îl vezi. Nimeni nu are leac, iar justiția, ultima noastră speranță, îl lasă în libertate. Pe judecătorii ăștia nu îi urmărește nimeni cum își fac datoria?, se întreabă o vecină.

” Daca era fiica domnului judecator, ii dadea drumul?! Nu are fete, probabil, nu are copii! Eu daca eram judecator, îl inchideam sa se sature să îsi bata si de el joc altii cum si-a batut el joc de copii si femei. Parca suntem în jungla. Dar ne atacă oamenii, nu leii”.

A violat-o si pe femeia care l-a hrănit ca pe copilul ei

femeie-violata-vutcaniNici violul de la începutul anului nu a fost un argument suficient de întemeiat pentru judecătorii bârlădeni de a-l ține închis pe ”virilul” Ciprian Andronic. Victima, o femeie de 40 de ani, era mama prietenului său cel mai bun, alături de care crescuse și cu care a împărțit, de-a lungul anilor, până și farfuria cu mâncare.

Filmul violului de atunci este aproape tras la indigo cu cel de săptămâna trecută. Femeia s-a luptat violatorul mai bine de jumatate de ora, a fost bătută crunt, strânsă de gât și amenințată cu moartea. Exact ca în cazul copilei de 12 ani

In ultimii ani, adolescentul crescuse in casa lor, impreuna cu cei 3 baieti ai ei. Muncea cu ei la stana. Era ca ca si copilul ei. In acea zi, el a venit sa ceara o haina pentru fiul victimei, a furat un telefon si 1 milion de lei si a plecat. S-a intors in scurt timp, sub pretextul ca îi trebuie un incarcator si s-a napustit peste femeie.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: