Home » Social » Alertă la Zorleni – Eternul participant la ”Românii au talent” nu mai candidează la primărie din cauza unui mare necaz, care are legătură cu garderoba sa

Alertă la Zorleni – Eternul participant la ”Românii au talent” nu mai candidează la primărie din cauza unui mare necaz, care are legătură cu garderoba sa

„Temutul” candidat pentru Primăria Zorleni, Sebastian Ciobanu, eternul perdant al concursului „Românii au talent” nu s-a mai înscris în cursa pentru fotoliul de primar. Cineva i-a furat costumul de scenă, iar Sebastian, în ciuda pregătirilor intense pe care le-a început încă de acum un an pentru cucerirea fotoliului de primar al comunei Zorleni, n-a mai avut timp să se concentreze pe demersul necesar înscrierii în cursa electorală. A dat în judecată persoana pe care o crede vinovată de dispariția faimosului costum de scenă și a fost ocupat cu procesele.

sebastian-ciobanu-talent1Este clar că imaginea sa de artist îl interesează mai mult decât cea de edil. Repertoriul său care conține fix trei piese, dintre care doar una l-a consacrat (”Drumurile noastre”, a lui Dan Spătaru), este mai ușor de interpretat decât „partitura” pe care trebuie s-o stăpânească un primar. Poate că dacă n-ar fi fost nefericitul incident cu costumul, Sebastian, un mare fan al primarului Ciupilan din Huși, ar fi putut să se ocupe în liniște de strângerea semnăturilor necesare, dar și de întocmirea dosarului de înscriere în competiție, din care nu trebuia să lipsească diploma de absolvire măcar a liceului… Așa că, adio pistă de biciclete, maternitate și teatru la Zorleni, adio serbări câmpenești cu Aurel Moldoveanu și mici sfârâind la grătar, adio scenă cu lumini. Cetățenii comunei le-au pierdut pe toate, odată cu costumul lui Sebastian.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FI_QhQ98EKo&w=420&h=315]

Cei patru candidați validați de Biroul Electoral Județean pot să se inspire liniștiți din valoroasa platformă-program a trubadurului pe care nu-l mai au contracandidat. Rămâne de văzut cum se va reabilita Sebastian în fața socrului său, căruia i-a promis că va fi primar… (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: