Home » Social » Exclusivitate! Cine este tânărul care i-a răpit inima Andreei Răducan și ce spune fericitul cuplu despre despre viitorul copil! Imagini în premieră!

Exclusivitate! Cine este tânărul care i-a răpit inima Andreei Răducan și ce spune fericitul cuplu despre despre viitorul copil! Imagini în premieră!

Multipla campioană olimpică Andreea Răducan a petrecut Paștele acasă, la Bârlad, împreună cu mama sa dar și cu prietenul ei, Daniel Tandreu. De patru ani, Andreea, care anul acesta va împlini 33 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniel, un tânăr de 34 de ani, specialist în fonduri și investiții.

Andreea 3Destinul a făcut ca Daniel și familia lui să se întoarcă în România, în urmă cu câțiva ani, după ce mai bine de 30 de ani au locuit în Germania. Familia Tandreu este o familie de români din Sibiu care s-a mutat în Germania pe când Daniel avea șase luni. Deși nu este sportiv de performanță. Daniel a jucat foarte multă vreme tenis și datorită acestui sport a ajuns să o întâlnească pe Andreea, într-un parc din București.

„Aveam cunoștințe comune. Prietena mea se cunoștea cu antrenorul de tenis din Germania al lui Daniel. El mi l-a prezentat pe actualul meu prieten. Sportul ne-a adus împreună. Daniel este specialist în fonduri și investiții, dar rămâne în continuare un iubitor al sportului”, a declarat Andreea Răducan.

”Ne gândim serios să avem un copil”

Andreea a recunoscut că a avut câteva relații, de-a lungul anilor, dar cea cu Daniel este una specială.Andreea 1

„Suntem împreună de patru ani și asta înseamnă ceva. Nu poți sta alături de cineva o perioadă mai lungă dacă nu există o comunicare specială… Nu ne-am gândit încă la căsătorie, dar n-am ascuns nicio clipă relația noastră. Ne gândim serios să avem un copil, astă vă pot spune sigur”, a mărturisit Andreea.

După Paștele, campioana noastră a plecat la Chișinău, unde prietenul ei dorește de multă vreme să ajungă. Vor petrece câteva zile și la Cluj, unde locuiește familia lui Daniel, după care vor reveni la Bârlad, pentru că pe 7 mai se va desfășura o nouă ediție a Cupei „Andreea Răducan” la gimnastică.

”Aș fi putut lucra pe bani foarte mulți în străinătate”

„Nu m-am gândit nicio clipă să rămân definitiv sau temporar în străinătate. Am fost atâta vreme plecată ca gimnastă, încât consider că e momentul să mă revanșez, să-mi trăiesc viața așa cum simt, în România. Aș fi putut lucra pe bani foarte mulți în străinătate. Printre altele, am avut o ofertă tentantă în Qatar. Nu m-a atras ideea, pentru că iubesc România și românii mai mult ca orice și aici vreau să trăiesc. Nu am vrut să devin antrenoare pentru că am simțit că pot fi utilă gimnasticii și sportului în general și altfel, implicându-mă în organizarea unor evenimente sportive și cochetând și cu televiziunea. Lucrez acum la un documentar despre viața mea de sportivă, în colaborare cu HBO. Sper ca, la anul, proiectul să fie finalizat”, a mai spus Andreea.

Prietenul Andreei va fi alături de ea la concurs, în organizarea căruia s-a implicat și el. După cum stau lucrurile, se pare că Andreea și-a găsit sufletul pereche. Este o fată frumoasă, modestă, inteligentă, muncitoare, sensibilă, care merită să fie iubită. Poate nu întâmplător, prietenul ei se numește Tandreu… (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: