Home » Justitie » Cercetați penal, după ce au fost prinși la volanul unor mașini furate

Cercetați penal, după ce au fost prinși la volanul unor mașini furate

Doi șoferi sunt cercetați pentru furt, după ce au vrut să treacă prin Punctul de Trecere a Frontierei Albița la volanul a două autovehicule declarate furate de autoritățile din Franța, respectiv Italia. Autovehiculele, în valoare de 20.000 lei, respectiv 81.000, au fost indisponibilizate la sediul S.T.P.F. Vaslui în vederea continuării cercetărilor.

Ștefan P., cu cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 45 de ani este cercetat penal, după ce a vrut să treacă miercuri prin Vama Albița la volanul unui microbuz marca Mercedes, care figura furat în Franța. Bărbatul a declarat că a împrumutat microbuzul de la un conațional din Franța și că nu știa că este furat sau implicat în vreun litigiu.

Și Cătălinei N., în vârstă de 36 de ani, din Bacău, i s-a deschis dosar penal, după ce s-a prezentat la rândul ei, la Vama Albița, la volanul unei mașini furate. În urma verificărilor polițiștilor, aceștia au constatat că autoturismul marca Mercedes Benz SLK200 Kompressor, la volanul căreia se afla femeia, figura în bazele de date furat din Italia. Aceasta a declarat ca mașina a fost cumpărată din Italia, de la o societate de profil, cu suma de 18.000 de euro, de către soțul său și nu știa că autoturismul este furat. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: