Home / Justitie / Dosare penale, după ce au condus băuți

Dosare penale, după ce au condus băuți

Cinci bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși la volan, deși băuseră. Unul dintre ei nici măcar nu deținea permis de conducere, iar pe altul aburii alcoolului l-au făcut să producă pagube materiale.

Ștefan S, de 59 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a fost prins la volan, cu o alcoolemie de 1.08 mg/l în aerul expirat, de Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene. Acesta se deplasa pe D.N 15 D pe raza localitătii de domiciliu când a fost oprit în trafic. A fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

politia-rutiera1Și Dorel G., de 48 de ani, din satul Popeni, comuna Zorleni a fost prins băut la volan. Acesta a fost oprit de polițiști pe D.N 24A, pe raza Comunei Zorleni, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l. alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul municipal de Urgentă „Elena Beldiman” Bârlad unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Nici Constantin T., de 57 de ani, nu a fost mai responsabil înainte de a se urca la volan. A fost oprit pe strada Libertății din municipiul Vaslui, iar aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la rândul lui la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cristian B., de 30 de ani, din comuna Văleni nu doar că se află la volan sub aburii alcoolului, cu o îmbibație alcoolică de 1,04 mg/l alcool în aer pur expirat ci nici nu avea carnet.

Tot cu dosar penal s-a ales și Vasile P., de 36 de ani, din comuna Ivești, care a fost și implicat într-un accident de circulație, pe raza comunei Tutova, soldat cu pagube materiale. Testat cu aparatul alcooltest de polițiști, a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean prins beat la volan

În cursul zilei de ieri ...

Trei percheziții domiciliare la Bârlad, la traficanți de persoane care racolau tinere și le trimiteau să se prostitueze în Olanda

Procurorii DIICOT au desfășurat trei ...

Bombă descoperită de un bătrân în apropiere de frontiera cu Republica Moldova. Polițiștii de frontieră au alertat ISU

Un proiectil de calibru 75 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: