Home » Sport » Bârlădenii, în cursă pentru primul loc, după ce au învins liderul Pajura Huși

Bârlădenii, în cursă pentru primul loc, după ce au învins liderul Pajura Huși

Sporting Bârlad a reușit să învingă formația Pajura Huși, liderul play-off-ului Ligii a IV-a de fotbal, scor 2 – 1. Bârlădenii au deschis scorul prin Onofrei, încă din minutul 17, gol care avea să stabilească și rezultatul la pauză. În ciuda spectaculozității partidei, cu ocazii numeroase, golul doi a venit tocmai în minutul 85 când hușenii au restabilit egalitatea, prin Cozma. Scorul final a fost stabilit de Ciubotaru, care a marcat în prelungirile partidei golul izbăvitor și a adus prima victorie din play-off pentru bârlădeni. Victoria este însă cu un gust amar, pentru că atât Sporting Bârlad, cât și Vitis Șuletea nu au drept de participare la barajul pentru promovare în Liga a III-a.

Pentru Pajura Huși au evoluat Chișcă-Ruja (c), Tofan, Trifan, Covaci, Solomon, Căciulă, Cozma, Tofan, Pârvu, Leonte. Rezerve au fost: Bălan, Bordeianu, Moraru, Severin, Tofan, Lazăr, Alexa.

Sporting Bârlad i-a avut pe teren pe Negru-Mihăilă, Ciobotaru, Samoilă, Cărăbăț, Chirvase, Gheorghiță, Patrichi, Tinica, Cezar (c), Onofrei. Rezerve au fost Istrate și Galiță.

vitis suletea - garceniVictoria bârlădenilor, prima din play-off îi face pe aceștia să între în cursă pentru prima poziție. Cu toate acestea, cele patru puncte câștigate până acum de bârlădenii îi plasează doar pe locul trei. FC 2007 Gârceni a înregistrat și ea o victorie, în deplasarea de la Vitis Șuletea, scor 2 – 1, pentru a acumula șase puncte și a egala în clasament pe Pajura Huși. Golurile marcate de Ivănică și Pintilie au făcut ca după doar șase minute echipa oaspete să conducă la diferență de două goluri, iar tabela a rămas neschimbată până la pauză. Dumitriu a marcat golul de onoare pentru Vitis Șuletea în minutul 59, echipa gazdă nereușind să evite înfrângerea. Pentru Vitis Șuletea au evoluat Bernevic (c)-Mangu, Cozma, Gohoreanu, Antohi, Hristian, Broștic, Căpraru, Dura, Rotaru, Dumitriu, iar Țandura, Cristea, Proca, Popa, Budeanu au fost rezerve. Pentru echipa învingătoare au jucat Iacob-Șoldan (c), Dima, Fofici, Butnaru, Mircea, Ivănică, Bojoagă, Codreanu, Ignat, Pintilie. Rezerve au fost Onciu, Ungureanu, Arhire și Postolache. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: