Home » Monden » În ce și-a investit banii Simona Halep! A câștigat peste 12 milioane de dolari din tenis

În ce și-a investit banii Simona Halep! A câștigat peste 12 milioane de dolari din tenis

Simona Halep nu stă prea mult timp pe acasă, din cauza „serviciului”, dar atunci când o face trăiește pe picior mare. Ca mai toate vedetele sportului internațional, și ea are la dispoziție mai multe mașini pe care le folosește în funcție de inspirație și necesități. Valoarea parcului auto al tensimenei se apropie de 600.000 de euro.

Fotografii: Blitz

A cincea jucătoare de tenis a lumii, Simona Halep, este o pasionată a șofatului și a recunoscut mereu că, deși e din Constanța, traficul din București nu o pune în dificultate. Este adevărat că și are de unde alege atunci când se deplasează în diferite zone. Favorita Simonei, pentru mult timp, a fost o mașină Range Rover Vogue, în valoare de 100.000 de euro. Când s-a săturat de automobilul de teren, jucătoarea noastră a trecut la Porsche, având de ales între un Panamera, în valoare de circa 100.000 de euro, sau un model 911 Carrera S, în valoare de 120.000 de euro. Acesta era scos la un moment dat la vânzare pe un site de profil, dar se pare că nu a fost achiziționat încă de nimeni.  De asemenea, în garajul tenismenei noastre se mai află câteva automobile de lux care ar face invidios orice român: un Mercedes CLS AMG în valoare de 90.000 de euro și un „umil” Audi A8, cotat la aproape 40.000 de euro. Nici tatăl Simonei nu se poate plânge, el fiind văzut recent la bordul unui Mercedes GLE 450 AMG în valoare de aproximativ 140.000 de euro.

Ceea ce merită remarcat, însă, în afara valorii totale a parcului auto al tenismenei noastre – are bolizi de aproape 600.000 de euro – este că Simona este un șofer foarte prudent. Ea nu a fost implicată până acum în incidente în trafic. Apropiații spun că actualul număr 5 mondial la tenis este o șoferiță foarte prudentă, care nu profită în trafic de celebritatea sa, așteptând cuminte la stop sau nedepășind coloana pe linia de tramvai, așa cum am mai văzut că se mai întâmplă cu vedetele din România.

Simona Halep este una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din lume. Iar acest lucru se vede nu doar în numărul trofeelor cucerite – 12 – ci și în cel al banilor câștigați din acest sport. În total, românca în vârstă de aproape 25 de ani a câștigat, doar din tenis, 12.544.226 de dolari, fiind liderul tuturor jucătorilor și jucătoarelor române de tenis din acest punct de vedere. Ultimul trofeu ridicat deasupra capului de cea de-a cincea jucătoare de tenis a lumii a fost cel de la Madrid, acolo unde a învins-o în finală, în două seturi, pe slovaca Dominica Cibulkova.

Își face trei vile în Constanța

Simona locuiește în prezent în București, dar sufletul îi este în orașul natal, Constanța. De aceea, acolo își construiește casa în care va locui. De fapt, este vorba de trei locuințe, una mai impunătoare decât cealaltă. Cea care în care va sta efectiv familia Simonei Halep va fi terminată în august anul viitor. Experții consultați de Click! au afirmat că valoarea vilei cu etaj pe care Simona a înălțat-o pe strada Chiliei se ridică la aproximativ jumătate de milion de euro. Pe lângă această construcție, ea mai are în lucru alte două: un imobil cu două etaje lângă casa părintească și o vilă cu design modern pe lângă Delfinariu. În plus, sursele noastre afirmă că în viitorul foarte apropiat Simona va demara construcția unui bloc de locuințe. Click! a prezentat pe larg amănunte despre acest subiect luna trecută.

Sursa: click.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: