Home » Sport » Avântul Zăpodeni, calificată în play-off-ul Ligii a V-a

Avântul Zăpodeni, calificată în play-off-ul Ligii a V-a

Echipa de fotbal Avântul Zăpodeni și-a asigurat participarea la play-off-ul Ligii a V-a după ce a obținut un punct din întâlnirea cu Viitorul Văleni, scor 2 – 2. Echipa gazdă ar fi putut chiar obține victoria, pentru că la pauză scorul era 2 – 1. Racova Pușcași, echipa de pe locul doi, mai are încă emoții pentru calificare după ce a pierdut, scor 1 – 9, cu Victoria 2013 Muntenii de Jos. Rezultatul face ca între locurile doi și trei să fie o diferență de doar un punct, înainte de ultima etapă, care se va disputa duminică. Rămâne de văzut dacă Racova Pușcași va avea de câștigat pentru că va întâlni o formație deja calificată, Avântul Zăpodeni. Victoria 2013 Muntenii de Jos va întâlni în celălalt meci lanterna roșie, Viitorul Văleni.

În mini play-out-ul Seriei I a Ligii a V-a, Voința Ștefan cel Marea ocupă primul loc, cu cinci puncte, în ciuda golaverajului neconvingător (11 – 10). Inter Sport Vaslui și SC 2000 Lipovăț au fiecare câte doua puncte.

Deși Dinamic Boțești și Star Tătărani erau calificate deja în play-off și-au respectat statutul de favorite. Dinamic Boțești rămâne lider, după ce a învins pe LPS Vaslui cu 9 – 1 (6 – 0). Star Tătărani a dispus de FC Zimbru Spătaru, scor 4 – 2 (3 – 1).

Și în seria a III-a au avut câștig de cauza echipele mai bine clasate. Liderul Juventus Fălciu a obținut trei puncte din disputa cu FDR Tutova, pentru că oaspeții nu s-au prezentat la meci. Unirea Alexandru Vlahuță a învins cu 2 – 0 formația Avântul Băcăni. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: