Home » Justitie » Patru persoane rănite, după coliziunea frontală a două mașini în Râșești, pe E 581

Patru persoane rănite, după coliziunea frontală a două mașini în Râșești, pe E 581

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 24 și 46 de ani, au fost rănite, joi, în urma coliziunii frontale a două mașini, pe drumul european E 581, în apropiere de Punctul de Trecere al Frontierei Albița, după ce șoferul uneia dintre mașini a ajuns pe sensul opus de mers.

Accident grav pe raza localității Râșești, de pe drumul european E 581. Un șofer de 24 de ani, din municipiul Huși, a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă la dreapta, în timp ce se deplasa către Vama Albița, și a intrat în coliziune frontală, pe contrasens, cu o autoutilitară de coletărie, care era condusă regulamentar de un bărbat de 46 de ani, din județul Iași.

„În urma accidentului, cei doi conducători auto, precum și alte două persoane de 26 și 28 de ani, pasageri în mașina condusă de tânărul de 24 de ani, au fost răniți. Preluate de mai multe ambulanțe, victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Huși pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferului mașinii care a provocat accidentul pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: