Home » Social » ULTIMA ORA: (Galerie foto) Alai de nuntași pus la pământ de un taximetrist care l-a izbit în plin

ULTIMA ORA: (Galerie foto) Alai de nuntași pus la pământ de un taximetrist care l-a izbit în plin

de Daniel MICU

accident-taxi-nunta3Un accident teribil s-a petrecut azi noapte, cu puțin înainte de miezul nopții, în Vaslui. Un alai de nuntași a fost spulberat de un taximetrist, pe strada Șoseaua Bacăului, la mică distanță de Restaurantul ”Clubul Pescarilor” (zona fabricii Moldosin), acolo unde petrecerea era în toi. Patru oameni au ajuns la spital, iar alti doi au primit ingrijiri la fata locului.

Cei peste 40 de nuntasi, insotiti de 12 muzicanti, se deplasau pe marginea drumului catre restaurantul unde avea loc petrecerea. Oamenii spun ca aveau telefoane in maini, tocami pentru a fi vazuti de soferi. La un moment dat, s-au trezit pe jos, unii peste altii, dupa ce taxiul s-a izbit în grup. Primii loviti au fost lautarii, care cantau in urma alaiului si care au fost aruncati la cativa metri in fata. Cel mai grav rănit a fost toboșarul. In urma impactului, si instrumentele au fost imprastiate si i-au ranit pe cei cazuti pe asfalt.

Trei echipaje medicale de la Ambulanta si SMURD au ajuns la fata locului in doar cateva minute si i-au preluat pe raniti, transportându-i la Spitalul Județean de urgență Vaslui.

accident-taxi-nunta7Nunta s-a transformat într-un adevărat scandal. Rudele ranitilor au fost la un pas sa-l linseze pe soferul vinovat, care a declarat ca nu i-a vazut pe cei aproximativ 50 de oameni care mergeau pe marginea drumului, intrucat a fost orbit de farurile altei masini care venea de pe contrasens si nu a avut timp sa evite alaiul. A scapat cu greu de nuntatii dezlantuiti, care l-au contrazis si i-au cerut cont pentru cele intamplate.

”Sa iti fie rusine, criminalule! De ce minți că nu ai văzut? Nu se intampla asa ceva daca avea 50-60 la ora. Ne putea lua pe toti din plin. Aici e localitate, nu se merge cu viteza”.

”Nu eram împrastiati. Eram pe marginea drumului, aveam telefoane. Ssuntem fratii miresei, unchiul miresei. Cel mai grav ranit e unchiul miresei, tatal lui nașu-mare”.

accident-taxi-nunta4”Ca pe fasole ne-a trantit. Baiatul meu are piciorul umflat, cum l-a lovit. Prima data a luat muzicantii si din spate i-a adus in fata, toba l-a lovit pe copilul meu la picior. Iar șoferul, ca un nesimțit ce este, a spus că mergem pe mijlocul drumului. Cum poti sa spui asa ceva?! A zis ca a a fost orbit, dar nu știu de cine, că nu era nicio altă mașină pe stradă. Multumim lui Dumnezeu ca nu a murit cineva”.

Doctorul Gabi Olaru, de la SMURD Vaslui, ne-a declarat: ”Ne-am deplasat trei echipaje de ambulanta, am gasit 6 victime: 2 au necesitat ingrijiri la locul accidentului, 4 au fost transportate la spital. Unul are contuzie de gamba, altul cu luxatie fracturara si a necessitate reducere la locul accidentului. Restul sunt cu contuzii si traumatisme cranio-cerebrale. Aceștia din urmă vor fi investigați la Computer Tomograf”.

Politistii vor stabili imprejurarile in care s-a petrecut accidental. Cert este că, în urma testării cu aparatul alcooltest a reieșit că șoferul nu era băut. Cercetarile au durat cateva ore, timp in care traficul catre Bacau s-a desfasurat pe un singur sens, pe un drum paralel.

Dupa ce s-au asigurat ca rudele lor sunt in afara oricarui pericol, unii dintre nuntasi s-au intors la petrecere, insa distractia nu a mai fost aceeasi. Taximetristul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: