Home » World » Poliția din Manchester a confirmat că o explozie controlată a avut loc pe stadionul Old Trafford. 20.000 de oameni, evacuați

Poliția din Manchester a confirmat că o explozie controlată a avut loc pe stadionul Old Trafford. 20.000 de oameni, evacuați

Poliția din Manchester a confirmat, duminică, faptul că o explozie controlată a avut loc pe stadionul Old Trafford, după descoperirea unui pachet suspect în aripa de nord-vest a arenei, înaintea meciului Manchester United – Bournemouth, din ultima etapă a sezonului din Premier League, notează BBC. 

Un pachet suspect a fost găsit în aripa de nord-vest a stadionului, în zona toaletelor. Ulterior, poliția din Manchester a confirmat că era vorba de un telefon mobil lipit de țevile de gaze.

Poliția din Manchester a confirmat că pachetul descoperit a fost distrus într-o explozie controlată ce a avut loc chiar la stadion. BBC notează că trei mașini de pompieri au venit la fața locului.

Stadionul Old Trafford a fost evacuat cu 10 minute înainte de startul partidei Manchester United – Bournemouth, din ultima etapă a sezonului din Premier League. Meciul a fost inițial amânat cu 45 de minute, după care forțele de ordine au decis că riscul disputării partidei e prea mare. 20.000 de fani erau deja pe stadion în momentul în care s-a decis evacuarea.

Potrivit BBC, câini special antrenați au fost aduși pe stadion pentru detectarea unor potențiali explozibili.

Meciul Manchester United – Bournemouth a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: