Home » Social » ULTIMA ORA: Politista Alina Ifteme din Barlad, ofiter la Crima organizata, a intrat cu mașina într-un stâlp!

ULTIMA ORA: Politista Alina Ifteme din Barlad, ofiter la Crima organizata, a intrat cu mașina într-un stâlp!

de Răzvan CĂLIN

Alina Ifteme, ofițer în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Vaslui, a suferit un traumatism cranbio-cerebral și a fost internată în Secția Neurologie.

Marți, 17 mai,  un ofițer din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Vaslui, a provocat un accident de circulație soldat cu victime. Este vorba despre comisarul Alina Ifteme, în vârstă de 31 de ani, din Bârlad, care se afla la volanul mașinii proprietate personală, marca Dacia Logan.

”În jurul orei 19, în timp ce circula pe strada 1 Decembrie din Bârlad, din cauza neatenției, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea trotuarului”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

În urma impactului, polițista a suferit un traumatism cranio-cerebral. După ce echipajul de pe ambulanța sosită la fața locului i-a acordat primele îngrijiri, femeia a fost transportată la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad, fiind direcționată către Secția Neurologie pentru un consult medical mai aprofundat.

La momentul producerii accidentului, polițista nu se afla în timpul serviciului. Vom reveni cu amanunte.

 

About Razvan Calin