Home » Sport » Clubul Sportiv „Karate Kensei” Vaslui, pe podiumul finalei Campionatului Național de Karate Tradițional Fudokan

Clubul Sportiv „Karate Kensei” Vaslui, pe podiumul finalei Campionatului Național de Karate Tradițional Fudokan

Vasluienii de la „Karate Kensei” au cucerit podiumul, în urma evoluțiilor încântătoare de la finala Campionatului Național de Karate Tradițional Fudokan, pentru cadeți, juniori, tineret și seniori.

La competiția organizată, în weekend la Iași de Federația Română de Karate Tradițional și C.S. Olympic Iași au fost prezenți aproape 200 de roznovluptători de la 36 de cluburi. Karateka de la C.S. Karate Kensei care au reprezentat Vasluiul la această finală au fost Cosmin Roznov, Alexandru Sandu, Marian Mardare și Cosmin Oanea, Sava Ilie Cilip, Bogdan Cajban și Horia Colcear.

Echipa de cadeți Alexandru Sandu, Cosmin Oanea și Marian Mardare a ocupat locul II la kumite și locul III la kata. Cosmin Oanea și Marian Mardare au obținut locul III la enbu masculin. Constantin Roznov, Bogdan Cajban și Horia Colcear au cucerit tot bronzul la tineret.

„Întotdeauna se poate mai bine, dar toți sportivii care s-au prezentat la această competiție au fost foarte buni. Cu o astfel de concurență și diferența dintre ei este mică, iar să fii pe podium nu este ceva ce poți realiza permanent. Puțin a lipsit ca ai noștri să ocupe locuri mai bune, o singură ezitare face diferența între locurile unu și doi sau trei. Ne așteptam la mai mult, ne doream clasări mai bune, dar este un rezultat important faptul că am ajuns cu atâția sportivi la finala pe țară și am arătat că se poate. Calitatea sportivilor și pregătirea acestora au fost ridicate”, ne-a declarat sensei Constantin Roznov. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: