Home » Justitie » Peste 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite în toate cele cinci roți ale unei mașini

Peste 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite în toate cele cinci roți ale unei mașini

Peste 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă au fost descoperite de către polițiștii de frontieră vasluieni în roțile unei mașini care venise din Republica Moldova, autoritățile întocmind dosar penal pe numele șoferului autoturismului.

Descoperire impresionantă a polițiștilor de frontieră vasluieni, miercuri după-amiază, pe linia contrabandei cu țigări din Republica Moldova. În urma unui control în trafic asupra unei mașini, agenții au găsit peste 1.000 de pachete de țigări ascunse în toate cele cinci roți ale autoturismului, inclusiv în roata de rezervă. Șoferul cumpărase țigările din țara vecină și apoi le-a ascuns în cauciucuri, reușind astfel să înșele vigilența vameșilor din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, județul Galați. Bărbatul a fost oprit în trafic întrucât era monitorizat de mai multă vreme de către polițiștii de frontieră.

„Deocamdată, până la finalizarea anchetei, nu putem oferi informații despre acest caz”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Pe lângă confiscarea țigărilor, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru contrabandă cu țigări. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: