Home » Sport » Sâmbătă aflăm câștigătoarele competițiilor de minifotbal

Sâmbătă aflăm câștigătoarele competițiilor de minifotbal

Spartanii și Victoria Morandi vor disputa finala mare a Cupei României „Constantin Filip” la minifotbal, sâmbăta, de la ora 18:15. Pana atunci, la 17:20 se întâlnesc în finala mica Zimbru și Inter Traian. Finala este surprinzătoare, pentru că ambele echipele care au terminat pe locul unu în grupe au fost eliminate în semifinale. La festivitatea de premiere comuna ambelor competiții minifotbalistice din acest sezon, Victoria Unistil ar putea sărbători câștigarea ambelor trofee. Ocupă locul doi în campionatul județean de minifotbal, la un punct în spatele liderului Inter Traian și cu o restanta cu Simba, pe care o va disputa vineri.

Victoria Unistil și-a câștigat prezenta în finala după ce a trecut în semifinale de Inter Traian, în timp ce Spartanii au învins fără drept de apel FC Zimbru, scor 3 – 0.

FC Zimbru a câștigat grupa A cu doua victorii în fata Victoriei Morandi (2 – 1) și Simba (4 – 2). În celălalt meci, Victoria Morandi a trecut de Simba cu 3 – 2 pentru a-și câștiga dreptul de a disputa semifinalele.

Inter Traian a câștigat grupa B cu patru puncte provenite din victoria cu Red Star ( 4 – 1) și egalul cu Spartanii (2 – 2). Spartanii a reușit tot o remiză (2 – 2) și cu Red Star, care le-a permis acestora să acceadă în faza următoare. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: