Home » Administratie » „Serbările Florilor”, o expoziție în premieră în Vaslui, la care vor participa peste 30 de firme și instituții din întreaga țară

„Serbările Florilor”, o expoziție în premieră în Vaslui, la care vor participa peste 30 de firme și instituții din întreaga țară

Primăria Vaslui organizează, în premieră, o expoziție cu vânzare în Piața Civică intitulată „Serbările Florilor”, la care vor participa peste 30 de firme din întreaga țară și chiar Republica Moldova, fiind prezente inclusiv universități, primării și grădini botanice din regiunea Moldova și nu numai, care vor pune la dispoziția vizitatorilor informații de specialitate din domeniul floriculturii.

La sfârșitul acestei săptămâni, vasluienii vor putea participa, timp de trei zile, la primul târg de flori organizat vreodată în județ. Începând de vineri și până duminică inclusiv, Piața Civică din Vaslui va fi „invadată” de ornamente florare din toate colțurile țării. În total și-au anunțat prezența peste 30 de firme din Sf. Gheorghe, Brașov, Mărășești, Focșani, Galați, Târgu Mureș, Iași, Suceava, Târgoviște, Pitești, Sibiu, București, Onești, Alba Iulia, Bârlad și, evident, municipiul Vaslui. În plus, unul dintre standuri va fi ocupat de o firmă din orașul Bălți, din Republica Moldova. Expozanții sunt, preponderent, societăți comerciale, întreprinderi individuale și asociații familiale.

La această primă ediție, ne bucurăm și de prezenta Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară «Ion Ionescu de la Brad» din Iași, a Grădinii Botanice Galați și a patru primării din țară, respectiv Mărășești, Focșani, Pitești și Bârlad, care vor pune la dispoziție informații de specialitate. Avem convingerea că această primă ediție va fi un succes care va pune temelia unei frumoase tradiții în orașul nostru”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Vasluienii se vor putea bucura de spectacolul de culori, iar cei interesați vor putea admira, în afară de flori și aranjamente florale, plante exotice și ornamentale, semințe și bulbi de flori, precum și sisteme de irigații. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: