Home / National / Augustin Viziru, printre cei mai buni jucători de biliard din Europa

Augustin Viziru, printre cei mai buni jucători de biliard din Europa

Augustin Viziru (35 de ani) nu-și mai încape în piele de mândrie că a ajuns printre primii cinci jucători de biliard din Europa.

Cu atât mai mult cu cât mâna lui stângă nu s-a recuperat după accidentul de acum un an, din emisiunea “Ferma vedetelor” (PRO TV), când s-a tăiat, din neatenție, cu toporul.

Deși are momente în care nu își mai simte două degete de la mâna stângă, Augustin a revenit la marea sa pasiune: biliardul, iar de curând a reușit o performanță notabilă. „Am participat la Campionatul European de biliard, în Grecia, și m-am clasat pe locul 5. Sunt singurul român care a reușit asta”, a declarat Augustin pentru Click! A fost răsplătit de organizatori cu o  sumă modestă: „Din păcate, nu prea sunt premii foarte mari în sportul ăsta. De exemplu, acum, la Europene, am câștigat 500 €, dar m-a costat mai bine de 1.500 € deplasarea asta”.

Sursa: click.ro

About Mihai Vasile

x

Check Also

Victimele din clubul Colectiv, comemorate printr-un mars al tacerii, la un an de la tragedie. Peste 5.000 de oameni au fost la Colectiv, unde au depus flori si lumanari

Peste 5.000 de persoane au ...

Șoferii de care să te ferești: o mașină din opt provoacă accidente

Mașina puternică la volanul căreia ...

Totul despre noua lege! Conversia creditelor în franci elvețieni, pas cu pas

Zilele trecute, a fost adoptată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: