Home » National » A murit patronul Hexi Pharma. Există doi martori ai accidentului lui Dan Condrea, unul dintre ei fiind audiat de polițiști

A murit patronul Hexi Pharma. Există doi martori ai accidentului lui Dan Condrea, unul dintre ei fiind audiat de polițiști

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminică seara, în urma unui grav accident de mașină pe un drum din județul Ilfov, au declarat surse din rândul Poliției pentru MEDIAFAX. 

Vicepreședinte Comisie SRI: Moartea lui Condrea ridică semne de întrebare, cer să convocăm ședință

Vicepreședintele Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI,Octavian-Marius Popa, cere și el, alături de Sebastian Ghiță, convocarea unei ședințe a Comisiei, afirmând că moartea lui Dan Condrea ridică multe semne de întrebare.

Procurorul General al României: Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în urma căruia omul de afaceri a decedat, va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a declarat pentru MEDIAFAX Procurorul General al României, Augustin Lazăr.

Există doi martori ai accidentului lui Dan Condrea, unul dintre ei fiind audiat de polițiști 

Există doi martori în cazul accidentului în care patronul Hexi Pharma și-a pierdut viața, un biciclist și șoferul unui alt autovehicul, unul dintre ei fiind audiat de polițiști, a declarat, duminică, Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Poliției Ilfov pentru MEDIAFAX.

Apelul la 112 a fost făcut de o femeie la ora 18.45. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Ilfov Claudia Burada există doi martori ai accidentului, un biciclist și un șofer al cărui autoturism fusese depășit de mașina lui Dan Condrea cu puțin timp înainte de impact.

„Există doi martori, un biciclist și șoferul unui alt autovehicul. A fost deja audiat un martor, urmând și cealaltă persoană. În urma expertizei auto, urmează să se stabilească viteza și orice alte detalii care pot identifica accidentul. Luăm în calcul și varianta sinuciderii „,a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliției Ilfov pentru MEDIAFAX.

Potrivit acesteia accidentul a avut loc pe „raza localității Buftea, în satul Tamaș”.

„Autovehiculul a fost sigilat și urmează să fie supus unei expertize. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani. Având în vedere leziunile pe care le-a suferit, nu putem confirma la acest moment numele. Urmează să fie prelevată probă ADN”, a mai spus Burada.

În urma apelului la 112, la locul accidentului au fost trimise două echipaje de ambulanță de la Serviciului București-Ilfov, medicii ajunși la fața locului găsind o victimă, bărbat, în afara autoturismului, a declarat Alice Grasu, manager Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, pentru MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, bărbatul prezenta „leziuni incompatibile cu viața” și a decedat în momentul impactului.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, și-a pierdut viața, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în județul Ilfov, pe drumul ce leagă localitățile Buftea de Corbeanca, anunță surse din rândul polițiștilor.

Potrivit acestora, accidentul a fost anunțat în jurul orei 19.30 iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la fața locului nu s-au găsit urme de frânare.

Mașina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul și-a pierdut viața pe loc. Echipele de salvatori ajunse la fața locului au găsit o victimă desfigurată.

Actele găsite în autoturism aparțin lui Dan Condrea, au declarat aceleașu surse pentru MEDIAFAX. La fața locului a fost chemată soția bărbatului care l-ar fi recunoscut după haine.

După ce se va încheia cercetarea la fața locului, polițiștii vor dispune și o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea. 

Sursa: mediafax.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: