Home » Monden » Supraviețuitorul, luptătorul și prezentatorul. Despot, Zmărăndescu și Ianțu se bat pe cel mai râvnit post de la Pro TV

Supraviețuitorul, luptătorul și prezentatorul. Despot, Zmărăndescu și Ianțu se bat pe cel mai râvnit post de la Pro TV

Pro TV a obținut licența unui dintre cele mai mari formate din lume și, în mod evident, producătorii care se vor ocupa de el sunt chitiți să-l valorifice la maximum. ”Survivor” (Spraviețuitorul) părea făcut pe calapodul Mihaelei Rădulescu dar, după refuzul ei, trei grei au intrat în luptă.

Zmarandescu-cu-centura-IBA-de-campion-mondial-foto-Facebook.jpg

Încă de la finele anului trecut, reprezentanții Pro-ului s-au lăudat cu marea achiziție. Având rețeta audiențelor în propria curte, cei responsabili cu împărțeala formatelor, i-au propus ”Survivor” Mihaelei Rădulescu, diva care nu refuză nicio provocare extremă. Deși părea ideală, în urma discuțiilor preliminare, jurata de la ”Românii au talent” s-a retras. Și abia în acel moment a început adevărata bătălie. După o amplă prospectare a pieței, scouter-ii de vedete au demarat castingul. Selecția s-a desfășurat discret și sita s-a cernut până când în cursă au rămas trei candidați, fiecare aflat în negocieri avansate cu mai marii postului. Cap de listă este un artist pe care evenimentele petrecute recent în viața lui îl recomandă pentru postul scos la bătaie.  Scăpat din iadul care a marcat o lume întreagă, unde a fost și salvator și supraviețuitor, solistul Adi Despot, căci despre el este vorba, pare pregătit să-și asume din nou rolul de ”survivor” și lider în misiunile dificile pe care le presupune mega-formatul.

Prieteni și rivali

 

Bătălia este însă mare, producătorii derulând discuții cu luptătorul Cătălin Zmărăndescu și Virgil Ianțu, în paralel. În ce pe primul rival menționat îl recomandă forța fizică, antrenamentul și performanța din ring, al doilea are ca principal ”talent” experiența îndelungă în televiziune. Ce este interesant, din prim susținător al lui Despot, pe care l-a felicitat public pentru implicare după incendiul de la Colectiv, Ianțu i-a devenit artistului principal oponent.  Și totuși, din surse sigure, dacă negocierile decurg conform planului, Despot rămâne principalul favorit în cursă.

16 concurenți, zeci de misiuni imposibile, un premiu

Formatul ”Survivor”, un fenomen internațional care în unele țări a depășit 15 sezoane de difuzare, a adunat déjà sute de persoane la castingur. Acesta urmărește evoluția a 16 concurenți trimiși pe o insulă pustie, cu resurse minime, obligați să se descurce în situații limită. În toată această poveste, prezentatorul are un rol esențial în buna desfășurare a zecilor de misiuni pe care cei 16 le primesc. La final, doar unul pleacă acasă cu banii, sumă care nu a fost stabilită încă de cei de la Pro TV.

Sursa; libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: