Home » Sanatate » Urgentiștii UPU-SMURD premiați de Camera de Comerț

Urgentiștii UPU-SMURD premiați de Camera de Comerț

Vineri, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Vaslui a premiat cei trei doctori din cadrul Unității de Primire Urgențe – SMURD a Spitalului Județean de Urgență Vaslui cu ”Placheta de excelență”- cea mai importantă distincție pe care CCIAJ Vaslui o poate acorda.

premiere medici (5)Premiul vine ca o recunoaștere a activității de excelență, în condiții grele – de oboseală extremă, prestată de personalul medical UPU – SMURD. Este știut faptul că unitatea de urgență duce lipsă de personal, cei trei doctori fiind obligați să lucreze fără prea multe pauze pentru a asigura serviciile medicale de urgență. În fața conducerii Instituției Prefectului Județului, a primarilor municipiilor Huși și Vaslui și a oamenilor de afaceri, au fost premiați dr. Carmena Piserul – șefa UPU-SMURD Vaslui, dr. Gabriel Olaru- medic specialist SMURD și dr. Alexandrina Ciubotari – medic specialist UPU – SMURD.

Carmena Piseru a mulțumit pentru premiul primit și le-a cerut autorităților să se implice mai mult în problemele pe care le are UPU: ”Trebuie să vă gândiți să faceți ceva cu cele patru posturi care s-au publicat, dar pe care nu s-a înscris nimeni”. Șefa UPU a atras atenția autorităților că din lipsă de personal, în zilele următoare, in intervalul orar 14-15, autospeciala SMURD nu va mai circula și a cerut autorităților să găsească o posibilitate, prin care posturile de urgentiști să devină atractive – mai bine remunerate, pentru ca medicii să vină la Vaslui. (Bogdan RUSU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: