Home » National » Partenera de viață a patronului Hexi Pharma a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea

Partenera de viață a patronului Hexi Pharma a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea

Partenera de viață a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, care a venit luni la sediul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea, au declarat surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov pentru MEDIAFAX. 

Partenera de viață a patronului Hexi Pharma a ajuns, luni, la sediul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru procedurile privind identificarea cadavrului, însoțită de alți doi apropiați.

Femeia a stat aproximativ o oră și jumătate împreună cu polițiști și cei de la medicina legală. Surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov au declarat pentru MEDIAFAX că femeia a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea.

Potrivit sursei citate, au fost aduse la serviciul de medicină legală și probe din locuința lui Dan Condrea pentru a fi făcute testele ADN.

Autopsia în cazul lui Dan Condrea a fost finalizată, luni, urmând ca documentele să fie trimise procurorilor. Procurorii au cerut și o analiza ADN, pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea, test care va fi făcut la Institutul de Medicină Legală București, la cererea serviciului județean, și va fi gata în cel puțin două zile, precizează surse IML.

Polițiștii au reluat, luni dimineață, cercetarea la fața locului după ce le-au întrerupt duminică seara.
Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat, luni dimineața, că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat să fie audiat luni în dosarul privind dezinfectanții diluați și că „s-ar fi întâmplat mai multe lucruri”, informații pe care Dan Condrea le-ar fi știut.

„În ultimele cateva zile organele judiciare, sub coordonarea procurorilor, au ridicat mai multe documente, contracte de vânzare-cumpărare încheiate de fimă cu spitalele din București și din împrejurimi. Astăzi se putea evalua și se va evalua care este prejudiciul în acest caz. Era imineantă chemarea celui în cauză pentru a i se aduce la cunoștință învinuirea. Se puteau lua măsuri preventive. Există indicii că astăzi urma să fie audiat și se puteau întâmpla mai multe lucruri. Cei implicați în cauze știu întotdeauna ce urmează să se întâmple”, a declarat Procurorul General al României, Augustin Lazăr la sediul Parchetului General.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că datele preliminare ale anchetei privind accidentul în urma căruia omul de afaceri Dan Condrea a decedat ar arăta că este vorba despre o sinucidere. Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma va fi preluat, luni, de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Parchetul General a anunțat că, după preluarea dosarului privind accidentul în urma căruia ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, se va dispune efectuarea unei „expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii și a împrejurărilor producerii accidentului”.

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus, luni, preluarea de către Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, a dosarului privind accidentul rutier de duminică seara, în urma căruia ar fi decedat Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

„În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei, urmând a se dispune efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii și a împrejurărilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat și transportat la sediul organelor de poliție în vederea efectuării de cercetări”, a anunțat Biroul de Presă al Parchetului General, printr-un comunicat de presă.

Procurorii au făcut bilanțul investigațiilor făcute până în prezent în dosar, precizând că duminică seara a fost făcută cercetarea la fața locului, procedură care a fost reluată luni dimineața. De asemenea, anchetatorii menționează că au fost audiați doi martori oculari și că, din primele verificări rezultă că „la data de 22 mai 2016, ora 18:30, în timp ce conducea un autoturism din direcția Buftea către Corbeanca, conducătorul auto a ieșit în afara carosabilului, izbindu-se violent de copacii de pe marginea drumului”.

Sursa; mediafax.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: