Home / Sport / Festival de goluri în play-off-ul Ligii a V-a de fotbal

Festival de goluri în play-off-ul Ligii a V-a de fotbal

star tatarani - juventus falciuCei care au asistat la prima etapă a play – off – ului Ligii a V-a de fotbal cu siguranță nu au regretat pentru că spectacolul a fost la el acasă.

În cele trei meciuri disputate s-au marcat nu mai puțin de 16 goluri, o medie de peste cinci pe meci. A fost și o răsturnare de scor în meciul dintre Steaua Ivești și Avântul Zăpodeni. Dacă la pauză gazdele conduceau cu 2 – 1, oaspeții au reintrat în teren și au pecetluit aproape sigur calificarea în actul final. Cristian Humă a fost de neoprit, cu trei goluri marcate. A mai marcat pentru învingători Andrei Abuzătoaie. Victoria 2013 Muntenii de Jos este și ea favorită la disputarea finalei în trei, după ce a trecut cu 4 – 0 de Dinamic Boțești (1 – 0). Juventus Fălciu nu a lăsat nici ea loc de interpretări și a spulberat formația Star Tătărani cu 5 – 1 (1 – 0). Returul din semifinalele play – off – ului Ligii a V-a este programat duminică, la ora 11. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: