Home » Sanatate » Bărbat în stare gravă, preluat de un elicopter SMURD, după ce a fost lovit de cal

Bărbat în stare gravă, preluat de un elicopter SMURD, după ce a fost lovit de cal

Un bărbat de 49 de ani, din Pădureni (Oșești), a fost preluat în stare gravă de un elicopter SMURD și transportat la un spital din Iași, după ce a fost lovit puternic cu copita în cap de un cal.

Animalele fac din nou victime în județ. De această dată, „protagonist” este un bărbat de 49 de ani, care a avut neșansa să fie în preajma copitelor unui cal nărăvaș. Animalul l-a lovit puternic în cap astfel încât i-a înfundat osul cranian în creier. Rudele au fost cele care au alertat pe salvatori, în zonă fiind trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă care, după acordarea primului ajutor, l-a transportat la spital.

Victima agresiunii animală a suferit un traumatism cranio-cerebral și fractură de os temporal. Starea sa fiind una gravă, s-a luat decizia solicitării unui elicopter SMURD”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

În cursul serii de joi, bărbatul din Pădureni, comuna Oșești, a fost preluat de echipajul SMURD și transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iași. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: