Home » Sport » Formația Inter Traian Vaslui luptă pentru calificarea în semifinalele Campionatului de minifotbal Regional Nord-Est / Roman

Formația Inter Traian Vaslui luptă pentru calificarea în semifinalele Campionatului de minifotbal Regional Nord-Est / Roman

campionat regional nord estiFormația Inter Traian Vaslui își va măsura forțele cu adversari de calibru pe 27 și 28 mai, când va dispută fază grupelor din cadrul Campionatului Regional Nord-Est / Român de minihandbal. Vasluienii dau piept, în cadrul grupei B, cu Interconti Suceava, Marșat Roman și 2 Cocoși Galați. Scopul acestora este de a reuși să ajungă în sferturi. Dacă vor câștiga și ajung în semifinale, vor putea putea participa la turneul final al Campionatului Național care va avea loc la Hunedoara și Deva, în perioada 1-3 iulie 2016. În cazul în care Inter Traian pierde sfertul de finală, se va putea înscrie la turneul final al Cupei României de la Bistrița, care va avea loc între 10-12 iunie 2016.

Primul test al echipei vasluiene Inter Traian va avea loc vineri, când înfrunta Interconti Suceava, de la ora 17:00. Aceștia închid programul primei zile la ora 22:00, când vor caută victoria și împotriva celor de la Marșat Roman. Sâmbătă, Inter Traian Vaslui va disputa ultimul meci din grupe, cu 2 Cocoși Galați, de la ora 12:00. Iar de la ora 13:00, dacă vor reuși să își pună în valoare calitățile pentru a obține rezultatele necesare, vasluienii își vor afla adversarii din sferturile de finală. Două echipe din aceași grupă nu se pot întâlni în sferturi. În caz de egalitate la jocurile din grupă se execută lovituri de la 7 m. Se acordă două puncte la victorie și un punct la învins. Sferturile de finală vor avea loc sâmbătă, după ora 17:00, iar ultimul meci va avea loc la ora 22:00. Semifinalele au loc duminică dimineață, de la ora 08:30. La oră 13:00 are loc semifinală mică, iar la ora 14:00 începe finală mare.

bogdan gheorghita1Echipele din zona noastră sunt în mod obișnuit outsidere, dar urmează să vedem. Am ales să onoram invitația primită și sperăm să obținem rezultatele pe care le merităm. Cu echipa cu care am debutat în acest sezon și cu două transferuri în iarnă, am fi putut avea pretenții foarte mari, am fi fost favoriți cerți la calificare. S-a văzut în rezultatele obținute: locul doi la Winter Cup, aproape de semifinale la Bacău, la Iași pe locul doi într-o grupă foarte puternică. Din păcate am pierdut mulți jucători și încercam să compensăm prin determinare. Avem încă jucători valoroși, dar e greu să ajungi la un nivel de joc superior când jucătorii nu au avut suficient timp la dispoziție pentru a-și crea relații de joc. Primim cu optimism această provocare, vom trata fiecare meci serios și ne vom juca șansa cu încredere. Sperăm să ieșim din grupe ca să atingem țelul echipei noastre, care este acum să ajungem la turneul național. Iar când vom ajunge acolo, vom dori să urcăm din ce în ce mai sus, până când vom ajunge să ne batem la titlul național. Momentan lucrul acesta e greu de îndeplinit pentru că mulți au venit în partea a doua a campionatului, motiv pentru am și pierdut titlul”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, managerul echipei Inter Traian Vaslui. (George PROCA)

About Tehno Redactor