Home » Administratie » Prima ediție a Galei Performanței Școlare la Bârlad

Prima ediție a Galei Performanței Școlare la Bârlad

Cei mai buni elevi ai școlilor și liceelor din Bârlad vor fi premiați pe 1 Iunie de autoritățile locale. Primăria și Consiliul Local Bârlad vor organiza miercuri, 1 iunie, de la ora 16, în sala Teatrului „Victor Ion Popa”, Gala Performanței Școlare, recompensând astfel elevii care au obținut rezultate la olimpiadele școlare naționale.

„Municipalitatea organizează o primă ediție a Galei Performanței Școlare în cadrul căreia vor fi premiați doar acei elevi care au obținut locurile I, II, III și mențiuni la faza națională a olimpiadelor școlare. Valoarea premiilor ce vor fi oferite este de 25.000 de lei, sumă inclusă în bugetul activităților culturale pe 2016, aprobată de Consiliul Local”, ne-a declarat Constantin Nițuc, purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Bârlad.

Până la sfârșitul săptămânii trecute, școlile și liceele din Bârlad au raportat un număr de 39 de elevi premiați la faza națională a olimpiadelor școlare, din care 16 au obținut mențiuni, opt au ocupat locul III, nouă olimpici au obținut locul II, iar șase s-au clasat pe locul I. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor