Home » Monden » Ți-l amintești sigur din ”La Bloc”. Ce a ajuns să facă Americanu’ la 7 ani de la celebrul serial

Ți-l amintești sigur din ”La Bloc”. Ce a ajuns să facă Americanu’ la 7 ani de la celebrul serial

Anii au trecut, iar viața actorului Emil Mitrache, cel care a devenit cunoscut grație simpaticului personaj Americanu’ din serialul „La Bloc”, s-a schimbat radical.

Departe de platourile de filmare, Emil este un om extrem de vesel și de optimist care se ocupă de educația celor doi băiețiEdi și Teo în vârstă de șapte și cinci anișori. Chiar și așa, carismaticul actor are un mare regret. Iubește să facă meseria pe care o adoră atât de mult, pe care din păcate nu o poate practica în prezent din cauza ofertelor de roluri care lipsesc cu desăvârșire.

„Din păcate nu am mai primit nici o oferă de vreun rol de aproape șapte ani. Sincer vă spun, îmi doresc foarte mult să joc în continuare, dar din păcate sitcom-urile nu mai sunt la mare căutare în România așa cum au fost o dată. Acum a venit timpul emisiunilor de tip reality show, ele sunt la modă. Nu am ce să fac decât să aștept poate la un moment dat mă va dori cineva”, a mărturisit pentru CANCAN.RO, site-ul numărul 1 în România, Emil Mitrache.

Un familist convins
Emil Mitrache s-a căsătorit civil cu partenera sa, Cristina, în anul 2014, după o relație de 8 ani și jumătate. Cei doi s-au cunoscut la un botez și a fost dragoste la prima vedere, spunând în cele din urmă “DA” în fața ofițerului Stării Civile fix de ziua de naștere a Cristinei.

Emil alături de soția lui
Emil alături de soția lui

Cei doi au împreună doi băieți, Teo și Edi, acum în vârstă de 7, respectiv 5 anișori. „Cel mare merge la școală acum. Este clasa 0. Este foarte devreme să vă spun dacă are vreo înclinație spre actorie. Cu toate că mi-ar plăcea. Eu mă ocupă de ei, dar până la urmă ei vor decide pe ce drum o vor lua”, ne-am mai spus el.

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile