Home / Social / Un tânăr de 35 de ani a murit lovit de fulger pe un câmp din comuna Banca

Un tânăr de 35 de ani a murit lovit de fulger pe un câmp din comuna Banca

Un tânăr de 35 de ani a murit, luni seara, după ce a fost lovit de fulger pe un câmp, acolo unde l-a prins o furtună în timp ce se afla cu oile.

Tragedie în comuna Banca. Un cioban de 35 de ani a fost lovit de trăsnet pe un câmp din apropiere de Miclești, pe timpul unei furtuni care a cuprins, luni seara, jumătatea de sud a județului. Trupul tânărului a fost observat de către un alt cioban, aflat și el cu oile în zonă și care se adăpostise într-o lizieră. Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112 pentru a solicita o ambulanță, care a ajuns cu greu la locul indicat din cauza drumului impracticabil.

Din păcate, cadrele medicale deplasate la urgență nu au mai putut face nimic pentru a-l salva de tânărul de 35 de ani. În consecință, a fost declarat decesul, provocat de un trăsnet”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

După cercetările polițiștilor la fața locului, cadavrul bărbatului a fost ridicat de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului.(Ionut PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Adio, dar rămân cu tine! Primăria Pogana nu scapă de Maricel Gîfu!

A rămas la Primărie! Maricel ...

Apicultorii vasluieni au încasat un milion de lei, pentru pierderile provocate de vremea rea

Apicultorii care au înregistrat pierderi ...

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: