Home » Sport » Grupa 2006 de la LPS Vaslui, campioana Interligii Naționale de Fotbal

Grupa 2006 de la LPS Vaslui, campioana Interligii Naționale de Fotbal

Duminică, fotbaliștii născuți în 2006 de la LPS Vaslui, antrenați de profesorul Constantin Petrea, au reușit să câștige Inter Liga Națională de Fotbal. Aceștia au învins cu 7 – 0 pe Aerostar Bacău, cu 14 -1 pe Real Junior Vaslui și 1 -0 pe Atletic Bârlad.

Ultima ediție a Interligii Naționale s-a desfășurat la Vaslui sub organizarea Asociației Județene de Fotbal Vaslui, împreună cu toate structurile, cluburile și asociațiile din municipiul Vaslui. Organizatorii au depus o muncă titanică, dar care a fost încununată de succes și a primit aprecierile reprezentanților echipelor oaspete. Competiția a debutat pe 3 octombrie 2015 și s-a desfășurat în 10 zile de competiție: cinci zile de competiție de toamnă (tur) și cinci zile de primăvară (retur). Ziua de competiție s-a desfăsurat în patru locații diferite unde patru echipe au jucat „fiecare cu fiecare”, la patru categorii de vârstă (U7, U8, U9 și U10). La fiecare categorie de vârstă, echipele au disputat câte trei jocuri (timp de joc două reprize a câte 15 minute, cu o pauză de cinci minute).

„Vreau să îmi felicit întreaga echipă pentru randamentul dat și respectarea sarcinilor de joc. Sunt foarte mândru, e o satisfacție extraordinară să vezi ca pregătirea adecvată ne aduce noi rezultate. Am o echipă pe care o pregătesc de câțiva ani și despre care se va vorbi mult. Pe langă faptul că am câștigat Interliga, am și doi golgheteri în echipă. Este vorba despre Daniel Crețu și Edi Aramă, care au reușit câte 14 goluri fiecare. Sunt copii extraordinari, de perspectivă și în care am încredere că vor reuși lucruri frumoase în continuare. LPS Vaslui confirmă încă o dată că într-adevăr la grupele mici de copii și juniori sunt pe locul I. Vreau să îi mulțumesc administratorului de la LPS Vaslui Bejenaru Eugen. Toată aprecierea mea și pentru profesorii care au contribuit la o performanță deosebită. De asemenea le mulțumesc părinților, care m-au ajutat în organizarea ultimei ediții cu punerea plaselor, a porților și asigurarea respectării tuturor cerințelor. Din punctul meu de vedere ca șef de catedră și responsabil , consider că este o inițiativă destul de bună. Dacă o perpetuăm vreau însă ca această competiție să se transforme în una oficială. Asta înseamnă legitimarea jucătorilor și în același timp viză medicală, certificate de naștere și tabele nominale”, ne-a declarat Constantin Petrea, organizatorul competiției. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: