Home » Justitie » Minor călcat de mașină la Bârlad!

Minor călcat de mașină la Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Băiatul a încercat să traverseze strada în fugă, la circa doi metri de marcajul pietonal.

Luni, 30 mai 2016, aproape de ieșirea din Bârlad din partea de nord a orașului, s-a petrecut un accident rutier soldat cu rănirea unui minor. Accidentul s-a petrecut în jurul accident_irb_pietonorei 8.45, pe Bulevardul Republicii, în imediata apropiere a marcajului pietonal din zona Palatului Administrativ al SC Rulmenți SA. Victima este un băiat în vârstă de 16 ani, din comuna Ibănești, iar șoferul auto implicat în accident este bârlădeanul Lucian T., de 44 de ani, care conducea un autoturism de teren marca Mitsubishi.

”La un moment dat, minorul s-a angajat în traversarea străzii în mod neregulamentar, în fugă, la o distanță de circa doi metri față de marcajul pietonal existent în zonă. Conducătorul auto circula cu mașina din direcția Tecuci către Vaslui. Din păcate, l-a acroșat pe minor, acesta fiind transportat ulterior la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad”, ne-a declarat agentul de poliție Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Băiatul a fost diagnosticat cu policontuzii, însă, din fericire nu a fost vorba despre ceva grav, astfel încât nu s-a impus internarea sa. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și rezultatul a fost negativ. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: