Home » Sport » Echipa Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad, vicecampioană la S Rugby Mixt

Echipa Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad, vicecampioană la S Rugby Mixt

Bârlădenii de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” sunt vicecampionii acestei ediții de S Rugby Mixt, din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, ciclul liceal, după ce au fost învinși cu 14 -15 de omologii de la colegiul tehnic „Aurel Vlaicu” Baia Mare. Campioni naționali în 2008, 2009, 2013 și 2014, rugbiștii din Bârlad au obținut doar argintul, după ce au pierdut confruntarea în ultima secundă. În weekend, la Suceava au evoluat opt echipe, iar alături de finaliste lau disputat trofeul și Colegiul Tehnic „Traian Vuia” Galați, Colegiul Național „Nicolae Grigorescu” Câmpina, Liceul Tehnologic „Petrache Poenaru” Bălcești, Colegiul Tehnic „Emanoil Ungureanu” Timișoara, Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Turda și Colegiul Tehnic „Dinicu Golescu” București.

Vineri au avut loc meciurile din grupa, iar sâmbătă semifinalele și finalele. Pe locul trei s-au clasat cei de la Colegiul tehnic „Traian Vuia” din Galați, iar pe patru Colegiul tehnic „Emanoil Ungureanu” din Timișoara.

Pentru locurile 5-6 s-au întâlnit echipele Liceului Tehnogic „Liviu Rebreanu” din Turda si echipa Liceului Tehnologic „Petrache Poenaru” din Balcesti, iar vâlcenii au învins cu 7-6. Pe locul 7 s-a clasat echipa Colegiului tehnic „Dinicu Golescu” din București care a devansat echipa Colegiului Național ” Nicolae Grigorescu” din Câmpina cu 7-6.

Meciurile au fost arbitrate de catre arbitrii Ionuț Bodea din Galați și Mihai Coca din Suceava.

„Competiția a fost foarte frumoasă, aici întâlnindu-se cele mai bune echipe de S Rugby de liceu din țară. Fiecare loc în clasament a fost disputat până în ultima secundă, iar echipele finaliste au făcut un real spectacol. În finala mare, câștigătoarea stabilindu-se în ultima secundă a celei de-a doua reprize de 2 minute suplimentare”, a declarat Gabriela Surmei – Balan, Director de Dezvoltare Moldova Nord.

Competiția a fost organizată de ISJ Suceava în colaborare cu LPS Suceava, DJTS Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava și Federația Română de Rugby. (George PROCA)


About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: