Home » Sport » Rezultate excelente pentru Atletic Club Bârlad

Rezultate excelente pentru Atletic Club Bârlad

Duminică, 29 mai, s-a desfășurat la Vaslui ultima etapă a Interligii Naționale de Fotbal, proiect organizat de Federația Română de Fotbal (FRF). Micii fotbaliști de la Atletic Club Bârlad s-au adaptat competiției, au jucat foarte bine, reușind să câștige competiția la grupa 2007 și locul II la celelalte grupe.

Copiii noștri au evoluat de la etapă la etapă. În etapa organizată la Bârlad, în luna mai, am reușit să câștigăm competiția la toate categoriile de vârstă, având parte de o singură înfrângere în 12 jocuri. La Vaslui, duminica trecută, am făcut o figură frumoasă, grupa 2007 fiind vedeta. Mulțumesc pentru colaborarea antrenorilor Atletic Club care muncesc alături de mine pentru a pregăti acești copii în jocul cu balonul rotund. Ei sunt Florin Chirilă, Nicu Patrichi, Viorel Oasenegre și Filip Ionașcu. Trebuie să remarc și sprijinul Asociației Județene de Fotbal Vaslui, al Consiliului Local și Primăriei Bârlad, dar și al părinților care sunt alături de club ori de câte ori este nevoie”, ne-a declarat Victor Cozma, președintele Atletic Club Bârlad.

Atletic Club Bârlad a participat la competiție cu 60 de copii organizați în patru grupe: 2006, 2007, 2008 și 2009.

Inițiativa FRF este excelentă, prin care sunt angrenați în competiție foarte mulți copii care se întrec în joc, socializează, vizitează locuri noi și capătă experiență competițională. Cel mai bun antrenament rămâne jocul, indiferent dacă este oficial sau amical. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: