Home » Social » Un alt cioban lovit de fulger a fost găsit mort pe șes

Un alt cioban lovit de fulger a fost găsit mort pe șes

Vremea rea din ultimele zile a făcut nouă victimă. După ce un tânăr de 35 de ani a murit lovit de un fulger în timp ce păștea oile pe un câmp din comuna Banca, un alt cioban a avut aceeași soartă. Este vorba de bărbat de 44 de ani, care se afla cu niște capre la păscut pe șesul din apropiere de Dragomirești. Ciobanul a fost găsit căzut cu fața în apele râului Tutova de către șeful Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună. Acesta l-a scos pe bărbat din apă și a început să-l resusciteze, fiind anunțată și Ambulanța prin intermediul numărului de urgență 112. Echipajul medical deplasat la caz nu a mai putut face nimic pentru bărbatul de 44 de ani, fiind declarat decesul.

„Ciobanul se afla cu niște capre ale unui inginer din comună când l-a prins furtuna pe șes. El a fost găsit de către angajatul nostru, cu fața în apă, însă nu știm acum dacă s-a înecat. Este foarte posibil să fi fost lovit de fulger pentru că apa din acel canal al râului Tutova era foarte mică. Acest aspect îl vor lămuri anchetatorii, care au fost la fața locului pentru a face o anchetă”, a declarat primarul comunei Dragomirești, Aurel Turcu.

Cadavrul bărbatului de 44 de ani a fost ridicat de către Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei și stabilirii exacte a cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor