Home / Invatamant / Bucurie, recreere și socializare, de 1 Iunie, la Grădinița 4 Bârlad

Bucurie, recreere și socializare, de 1 Iunie, la Grădinița 4 Bârlad

Curtea Grădiniței nr. 4 din Bârlad a fost ieri plină ochi. Copiii au simțit din plin că a fost ziua lor. Educatoarele nu i-au mai ținut în clasă, la grupă, și nici ziua de la „grădi” nu a fost una obișnuită. Au profitat din plin de ziua însorită și s-au zbenguit în curtea grădiniței, au dansat, au cântat, au spus poezii și și-au făcut cadouri între ei.

Noi organizăm periodic astfel de activități distractive, concursuri pe diferite teme, întreceri sportive, atât la grupă cât și la nivel de grădiniță. Pe 1 iunie, însă, am alocat toată ziua acestor activități deconectante și am observat că preșcolarii unității noastre s-au simțit minunat”, ne-a declarat Nuța Obreja, director adjunct al Școlii „N.N. Tonitza”, școală căreia îi este arondată Grădinița nr. 4.

Ieri, 1 iunie, copiii de la Grădinița nr. 4 au putut socializa și i-au putut cunoaște mai bine pe colegii lor din celelalte grupe. Prin rotație, preșcolarii grupelor mari au recitat pentru grupele mai mici și invers. Pentru strădania lor, educatoarele i-au recompensat cu diplome, special tipărite pentru ziua lor.

De bucurie că au avut o zi în care nu au fost solicitați să răspundă la întrebări și nu au stat toate orele în clasă, copiii și-au adus de acasă mingi, palete de tenis, corzi, baloane, pe care le-au împrumutat colegilor. Și pentru ca ziua să fie și mai dulce, unii prichindei au venit la „grădi” și cu bomboane de ciocolată pe care le-au împărțit cu drag colegilor. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Șansă uriașă pentru liceenii vasluieni, să locuiască și să studieze un an în America

Tinerii din județul Vaslui care ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

Excelența elevilor în educație, răsplătită de Inspectoratul Școlar și Primăria Vaslui

Cei șase elevi care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: