Home » Invatamant » Bucurie, recreere și socializare, de 1 Iunie, la Grădinița 4 Bârlad

Bucurie, recreere și socializare, de 1 Iunie, la Grădinița 4 Bârlad

Curtea Grădiniței nr. 4 din Bârlad a fost ieri plină ochi. Copiii au simțit din plin că a fost ziua lor. Educatoarele nu i-au mai ținut în clasă, la grupă, și nici ziua de la „grădi” nu a fost una obișnuită. Au profitat din plin de ziua însorită și s-au zbenguit în curtea grădiniței, au dansat, au cântat, au spus poezii și și-au făcut cadouri între ei.

Noi organizăm periodic astfel de activități distractive, concursuri pe diferite teme, întreceri sportive, atât la grupă cât și la nivel de grădiniță. Pe 1 iunie, însă, am alocat toată ziua acestor activități deconectante și am observat că preșcolarii unității noastre s-au simțit minunat”, ne-a declarat Nuța Obreja, director adjunct al Școlii „N.N. Tonitza”, școală căreia îi este arondată Grădinița nr. 4.

Ieri, 1 iunie, copiii de la Grădinița nr. 4 au putut socializa și i-au putut cunoaște mai bine pe colegii lor din celelalte grupe. Prin rotație, preșcolarii grupelor mari au recitat pentru grupele mai mici și invers. Pentru strădania lor, educatoarele i-au recompensat cu diplome, special tipărite pentru ziua lor.

De bucurie că au avut o zi în care nu au fost solicitați să răspundă la întrebări și nu au stat toate orele în clasă, copiii și-au adus de acasă mingi, palete de tenis, corzi, baloane, pe care le-au împrumutat colegilor. Și pentru ca ziua să fie și mai dulce, unii prichindei au venit la „grădi” și cu bomboane de ciocolată pe care le-au împărțit cu drag colegilor. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: