Home / Administratie / Prefectul “citește și semnează”

Prefectul “citește și semnează”

Ieri, de Ziua Internațională a Copilului, Instituția Prefectului Județului Vaslui le-a oferit celor mici posibilitatea de a vizita sediul autorității guvernamentale și de le adresa întrebări prefectului și subprefectului. Printre vizitatori, s-a numărat o grupă de preșcolari de la Grădința “Țara Piticilor” (nr.3) din Vaslui, care l-au pus puțin în dificultate pe Daniel Olteanu, prefectul județului. Una dintre fetițe l-a întrebat pe șeful deconcentratelor dacă are copii, iar prefectul le-a spus celor mici că este tatăl a doi copii, ambii elevi și că regretă faptul că nu petrece foarte mult timp alături de ei. Unul dintre preșcolarii mai dezghețați, care s-a instalat în fotoliul prefectului, i-a cerut lui Daniel Olteanu să îi spună cu ce se ocupă prefectul.

Pentru a nu-i “zăpăci” pe copiii de grădiniță cu un răspuns savant, cu trimiteri la legislația privind competențele prefectului. Daniel Olteanu i-a răspuns micului “prefect” că: “În general, prefectul citește și semnează”.

În cadrul evenimentului de ieri, denumit “Ziua Porților Deschise pentru copii”, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, cei mici au primit cadouri din partea Prefecturii, constând în pixuri înscripționate cu denumirea instituției și ciocolată. (Bogdan RUSU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: