Home / Social / 2.500 de vizitatori la Zoo Bârlad, de 1 Iunie

2.500 de vizitatori la Zoo Bârlad, de 1 Iunie

Unul dintre obiectivele asaltate de elevi și copii de grădiniță, de 1 Iunie, a fost și Grădina Zoologică Bârlad. Aleile parcului zoologic au fost invadate, miercuri, de o mare de copii veniți cu părinții sau educatorii. Intrarea a fost liberă și de acest lucru au profitat circa 2.500 de copii. Vremea deosebit de frumoasă le-a dat ghes și adulților, casieria parcului zoo vânzând 500 de bilete acestora.

Reprezentanții Grădinii Zoologice ne-au declarat că vizitatorii au fost din județele Vaslui, Iași, Galați, cei mai fericiți fiind copiii și adulții aflați pentru prima dată la Bârlad. Toate animalele au fost privite cu mare atenție, dar cei mici au avut preferințele lor. Unii au zăbovit mai mult în fața cuștii cu păuni, alții în fața lacului cu berze, lebede și cocostârci moțați. Mulți au fost atrași de micuțul leu King Paraschiv, alții au admirat iepurașii și pisicile birmaneze.

Succes la public a avut și parcul de joacă amenajat în incinta Grădinii Zoo, unde copiii s-au destins după o vizită ușor solicitantă la zoo, în care au văzut și învățat multe. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ce trebuie să știe vasluienii care vor să voteze în străinătate la alegerile prezidențiale din acest an

Au mai rămas mai puțin ...

În comuna Berezeni se vor împăduri 113 hectare cu fonduri europene

Agenția de Plăți și Intervenție ...

Noutăți pentru șoferii vasluieni: termen de valabilitate al fișei medicale prelungit la un an și examen la plămâni obligatoriu pentru cei care conduc mașini mari

Un proiect de ordin al ...

%d blogeri au apreciat: