Home » Invatamant » Explozie de lumină, la Grădinița 9 din Bârlad

Explozie de lumină, la Grădinița 9 din Bârlad

Râsetele și energia copiilor dau și celor mai triste zile o strălucire specială. Ziua de 1 iunie a fost atât de însorită încât la Grădinița nr. 9 din Bârlad a fost o adevărată explozie de lumină. Toți preșcolarii acestei grădinițe au petrecut câteva ore deconectante în curtea unității, alături de părinți și educatoare. Gardul grădiniței a devenit simeza pe care au fost expuse lucrările lor de pictură, realizate cu tema Zilei Internaționale a Copilului. N-au lipsit din peisajul de sărbătoare jocurile distractive și întrecerile sportive. Copiii s-au antrenat în „Cursa buburuzelor”, în „Jocul semănătorii și culegătorii”, „Oul cu lingura”, „Cursa cu saci” dar și în jocuri de tracțiune -„Ajută-ți perechea” sau „Saltul broscuței”.

Toate întrecerile sportive au avut loc pe același nivel de vârstă. Eforturile lor nu au rămas nerecompensate. Pe lângă diplome, micuții au primit și dulciuri de care s-au bucurat din plin după zbenguiala de dimineață. Activitatea de pe 1 Iunie s-a desfășurat sub genericul „Soare, joc, bucurie – La mulți ani, copilărie!”.

Ochii lor mereu întrebători, voința lor de a afla cât mai mult despre cât mai multe lucruri ne entuziasmează și pe noi educatorii, care, poate câteodată uităm că am fost și noi copii. Astfel de întâlniri cu copiii și părinții ne fac și pe noi părtași la o bucurie imensă, izvorâtă din suflete curate”, ne-a declarat Anișoara Munteanu, directoarea Grădiniței cu program prelungit nr. 9 din Bârlad. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: