Home » Social » Șofer beat s-a răsturnat cu mașina în șanț!

Șofer beat s-a răsturnat cu mașina în șanț!

de Răzvan CĂLIN

Acidentul s-a petrecut între localitățile Trestiana și Grivița.

Un gălățean din orașul Berești a fost la un pas de a-și pierde viața după ce s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea. Accidentul rutier s-a petrecut duminică, 5 iunie, în jurul orei 9, pe Drumul Județean 243 B, între satele Trestiana și Grivița.

accident_pompier_trestiana1La volanul autoturismului implicat (un Volkswagen Passat) se afla G. Corneliu, în vârstă de 45 de ani, din Berești. Din informațiile pe care le avem, acesta este angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați.

”Conducătorul auto circula din direcția Trestiana către Grivița. La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul volanului. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un șanț de pe partea stângă a direcției sale de mers”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

În urma impactului, șoferul a suferit un traumatism cranio-facial. La verificarea cu aparatul alcooltest, polițiștii de la Biroul Drumuri Europene și Naționale Bârlad au constatat că bărbatul avea o concentrație de 0,78 mg/l alcool în aerul expirat. Altfel spus, conducătorul auto era ”afumat” bine și, totuși, a avut îndrăzneala de a se sui la volan. Pentru ”curajul” său, șoferul a fost ”recompensat” cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influiența băuturilor alcoolice.

 

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: