Home » Justitie » Un preot a fost la un pas de moarte, după ce i s-a făcut rău la volan și a intrat cu mașina într-un TIR

Un preot a fost la un pas de moarte, după ce i s-a făcut rău la volan și a intrat cu mașina într-un TIR

Traficul rutier a fost restricționat timp de mai multe ore, duminică după-amiază, și s-a desfășurat pe un singur fir pe raza localității Oltenești, de pe drumul european E 581, după ce unui preot i s-a făcut rău la volan și a intrat într-un TIR, tânărul de 32 de ani fiind transportat în stare gravă la spital.

La un pas de tragedie în duminica alegerilor, după ce un preot a văzut moartea cu ochii în urma unui accident. Evenimentul s-a petrecut la intrarea în localitatea Oltenești, după ce preotului de 34 de ani, din Dănești, i s-a făcut rău la volan, a pierdut controlul asupra direcției și a ajuns cu mașina pe sensul opus de mers, unde a intrat într-un TIR condus regulamentar de un bărbat de 60 de ani, din Chiajna. În urma impactului, tânărul care a provocat accidentul a fost rănit grav, fiind preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

”Evaluat de către cadrele medicale, conducătorul auto a fost diagnosticat cu fractură de membru drept și policontuzii. Din cauza evenimentului rutier, traficul rutier a fost restricționat în zonă, desfășurându-se alternativ pe un singur fir”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: