Home » Justitie » Incoruptibilul! Ce a făcut un politist de frontieră căruia un individ i-a dat mită

Incoruptibilul! Ce a făcut un politist de frontieră căruia un individ i-a dat mită

de Răzvan CĂLIN

Un polițist de frontieră ce activează în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Huși a dat dovadă de coloană vertebrală și a refuzat mita pe care a încercat să i-o ofere un individ. Întâmplarea s-a consumat în cursul zilei de luni, 6 iunie, chiar la sediul SPF Huși.

”În jurul orei 11:00, B.D.C. s-a prezentat la sediul S.P.F. Huși, pentru audiere într-un dosar penal. Cu această ocazie, B.D.C. i-a oferit, cu titlu de mită, unui polițist de frontieră suma de 500 RON. În schimbul banilor, polițistul ar fi trebuit să soluționeze în mod favorabil un dosar penal în care era individul era suspectat de săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice, având permisul suspendat”, s-a precizat într-un comunicat de presă emis de Serviciul Județean Anticorupție Vaslui din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA).

Polițistul de frontieră a refuzat mita și a povestit totul ofițerilor DGA, care în scurt timp au trecut la acțiune. Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, agenții de la Anticorupție au descins la sediul SPF Huși și au constatat comiterea infracțiunii. În momentul de față, ancheta este în desfășurare, iar individul care a dorit să-l ”ungă” pe polițist este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: