Home / Technology / Care este antivirusul cu cel mai mic consum de resurse, potrivit clasamentului AV-Comparatives
Mainile catorva concurenti se vad pe tastaturile unor computere, la Campionatul de Jocuri pe Calculator organizat la Romexpo, in Bucuresti, sambata, 30 septembrie 2006. LASZLO MIHALY / MEDIAFAX FOTO

Care este antivirusul cu cel mai mic consum de resurse, potrivit clasamentului AV-Comparatives

de Dan Dobrovolschi

Organizația independentă de testare a software-ului de securitate, AV-Comparatives a publicat rezultatele testului de performanță care măsoară impactul pe care îl au soluțiile anti-malware asupra performanței sistemului. 

Potrivit Go4it, produsele de securitate furnizate de Avira au primit cel mai mare scor în testul de performanță AV-Comparatives, având cel mai mic impact asupra resurselor de sistem în comparație cu celelalte produse de securitate testate.

La foarte mică distanță, ESET Smart Security a demonstrat un impact minim asupra resurselor de sistem, primind o distincție Advanced + și adjudecând locul 2 în clasament.

Obținând un scor ce le plasează pe picior de egalitate, soluțiile de securitate furnizate de Bitdefender și Kaspersky Lab ocupă locul 3 în clasamentul AV-Comparatives.Performanțe aproape la fel de bune au fost obținute și cu produsele Avast, consumul resurselor de memorie și procesor fiind aproape insesizabil pe PC-urile de generație recentă.

Sursa: mediafax.ro

About Dan Dobrovolschi

Dan Dobrovolschi , SEO specialist - Est News , IT section
x

Check Also

Creatorii aplicației “Pokemon GO” vor lansa “Harry Potter GO”

de Dan Dobrovolschi Creatorii “Pokemon ...

Smartphone-urile iPhone 6 și iPhone 6 Plus, interzise la vânzare în Beijing

de Dan Dobrovolschi Autoritățile din ...

Prima pereche de căști “inteligente”, traduce în timp real conversațiile

de Dan Dobrovolschi Startup-ul american ...

%d blogeri au apreciat: