Home » Invatamant » Elev de nouă ani, dus cu ambulanta, după ce a fost bătut de învățătoare în timpul testării naționale

Elev de nouă ani, dus cu ambulanta, după ce a fost bătut de învățătoare în timpul testării naționale

Poliția a declanșat o anchetă în cazul unui elev în vârstă de nouă ani, de la o școală din orașul Negrești, care a ajuns cu ambulanța la spital, după ce ar fi fost bătut de către învățătoare pe timpul testării naționale la clasa a II-a la disciplina matematică.

Acuzații grave la adresa unui cadru didactic de la o școală din Negrești. Mama unui elev de nouă ani a reclamat atât la Poliție cât și la Inspectoratul Școlar că fiul său a fost lovit la clasă de către educatoare, cel mai probabil cu palma peste față, pe timpul testării naționale la matematică. Reacția cadrului didactic ar fi fost ca urmare a faptului că băiețelul nu ar fi terminat la timp lucrarea.

A doua zi, încă din timpul orei de engleză, elevului i s-a făcut rău, iar în timp ce mergea spre casă împreună cu alți colegi de clasă a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Mama copilului sesizează într-o reclamație depusă la Inspectoratul Școlar că fiul său ar fi fost lovit, motiv pentru care mâine (n.r.-vineri) vom trimite inspectorul de sector să facă cercetări în școală în acest caz”, a declarat inspectorul general adjunct al ISJ Vaslui, Maria Ciulei.

La rândul lor, polițiștii vasluieni au declanșat propria anchetă, fiind întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe. „În cauză, se desfășoară cercetări după ce mama copilului a reclamat faptul că fiul său a fost lovit de către învățătoare”, a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Anchetatori au dispus în acest caz și efectuarea unei expertize medico-legale a elevului de nouă ani. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: