Home » Justitie » Două eleve au ajuns la spital, după ce un polițist a intrat cu autospeciala de serviciu pe trotuar și s-a oprit în gardul Jandarmeriei

Două eleve au ajuns la spital, după ce un polițist a intrat cu autospeciala de serviciu pe trotuar și s-a oprit în gardul Jandarmeriei

Două eleve de la un liceu din Vaslui au ajuns la spital, joi, în urma unui accident provocat de șeful unui post comunal de poliție, după ce, în urma unei manevre greșite, agentul a intrat cu autospeciala de serviciu pe trotuar și apoi s-a oprit în gardul Inspectoratului de Jandarmi.

La un pas de tragedie, după ce două eleve au fost la un pas de a fi spulberate de pe trotuar de o mașină de poliție. Accidentul s-a petrecut chiar în fața Inspectoratului Județean de Jandarmi, după ce polițistul, șeful Postului Cozmești, Cornel Tacu, a pierdut controlul asupra direcției în momentul în care a făcut un viraj la dreapta de pe o stradă secundară pe artera principală Călugăreni. Practic, agentul a acroșat cu roata din dreapta față bordura și, drept urmare, a urcat cu mașina pe trotuar și apoi s-a oprit în gardul Jandarmeriei.

„Două eleve aflate pe trotuar în acel moment au fost preluate de o ambulanță și transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Medicii au stabilit că minorele nu au suferit leziuni, astfel încât, după consultație, s-a luat decizia ca acestea să nu fie internate”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pe numele șefului Postului de Poliție Cozmești, urmând ca cercetările să fie preluate de către Parchet. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: